Witcher Netflix serie showrunner om hvorfor Superman vil lave den perfekte Geralt

(Billedkredit: Netflix)

Witcher Netflix serien er næsten her, og forventningerne er høje. I et nyt interview forklarede showrunner Lauren Hissrich præcis, hvorfor Henry Cavill er hendes Geralt of Rivia, og afslørede at showets temaer vil være mere Game of Thrones end PG-13.

“Når man kigger på det endelige produkt, er det virkelig spændende. Han belyser Geralt på en måde, som jeg ikke tror, ​​at nogen andre kunne,” sagde Hissrich om Cavill, mens han talte med Entertainment Weekly.

(Billedkredit: Netflix / CD Projekt RED)

“Jeg mødte ham i starten af ​​processen. Han sagde:” Jeg ville elske at spille denne karakter. ” Jeg sagde, ‘Henry, du er fantastisk, men vi har ikke engang begyndt at tænke på støbning endnu.’ Så mødte jeg 207 andre mulige Geralts. Og jeg kom tilbage til Henry i slutningen, “sagde hun. “Og når jeg begyndte at skrive, kunne jeg ikke få Henry’s stemme ud af mit hoved for karakteren.”

Hun lovede også at fans ville blive imponeret over hvordan Geralt ser ud i showet, og at han vil “helt sikkert have nogle af de ting, fans elsker mest i bøgerne.”

Spurgt om det forventede publikum til showet afviste Hissrich antagelser om, at The Witcher Netflix-serien ville have en familievenlig, PG-13-følelse.

“Jeg har rewatching dailies og mine børn må ikke se på skærmen længere efter en af ​​dem sneg sig og så noget, de ikke burde have set, og det skræmte ham,” sagde hun.

“Det er et meget voksen show. Jeg vil tilføje det var vigtigt for mig, at enhver vold eller sex driver historien og er ikke der bare for shock værdi. Jeg tror, ​​at publikum er meget kloge og ved, når vi laver ting for bare at chokere dem i modsætning til ting, der virkelig driver historien. “

Hissrich sagde, at hun ikke vidste, hvornår traileren kom, men nu da den mest afgørende støbebeslutning er truffet, kan det kun være et spørgsmål om tid.

San Diego Comic Con er her, så hold øje med vores San Diego Comic Con 2019 tidsplan for alle de uundgåelige øjeblikke.