Fortnite konto fusioner er endelig her, og det er sådan, de arbejder

Fortnite konto fusioner er nu muligt, lidt over et halvt år efter at platforme uforenelighed problemer kom til hovedet. Alle, der måtte splitte deres spilletid mellem en Epic Games-konto i forbindelse med PS4 og en Epic Games-konto, der er forbundet med Switch eller Xbox One, kan endelig få alle deres varer på ét sted, selv om processen har nogle tekniske detaljer, du bør vide før start.

Bliv kreativ

Find inspiration til dine egne kølige bygninger med vores liste over de bedste Fortnite kreative koder.

Her er den største: Det fusionerende værktøj hjælper kun Fortnite spillere, der stadig beskæftiger sig med eftervirkningerne af disse platforme problemer. Et af de konti, du ønsker at slå sammen, skal have spillet på PS4 før den 28. september 2018 (når Fortnite platforme problemer blev endelig sorteret), og den anden konto skal have spillet på Switch eller Xbox One før den dato. Du kan ikke flette to konti på samme platform. Derudover kan ingen af ​​de konti, du forsøger at slå sammen, blive forbudt eller deaktiveret.

Fusionsprocessen i sig selv er ligetil: Vælg den primære konto, du vil fortsætte med at bruge, og den sekundære konto, du vil flytte alle ting over fra (du skal have adgang til de emailadresser, der bruges til hver, så du kan kopiere i autentificeringskoder ). Når du har bekræftet, bliver PSN / Nintendo Online / Xbox Live logins på din sekundære konto straks overført til din primære konto.

Kan du ikke se alle dine ting? Ikke panik! Du skal vente to uger for de V-Bucks og kosmetiske genstande, du havde på din sekundære konto, for at blive vist på din primære konto. En holdingsperiode for at sikre dig, at du ikke forsøger noget, der er phishy som at stjæle en andens konto, tror jeg.

Lidt mere fint print: ikke alt vil gøre hoppet. De største ting, du bliver nødt til at efterlade på din sekundære konto, er alle Creative Mode Islands, du har opbygget, og enhver Save The World-mission / niveau fremskridt (enkelte elementer som Lama og Heroes overfører). Så hvis du blev super til Creative Mode eller Save the World på den anden “throwaway” -konto, kan du faktisk bruge den som din primære i stedet. Uanset hvad, vil alle dine Fortnite Battle Royale ting være sikre.

Leder du efter noget mere kamp royale sjov? Har du hørt om dette lille spil kaldet Apex Legends?