Retro-RPG-stemningen i Dragon’s Dogma 2 minder mig om Dark Souls og Forspoken, og jeg lover, at det er en kompliment

Denne kamp er hurtigt kommet ud af kontrol. Jeg troede, jeg var oppe imod en stengolem, men nu er der kommet to mere snublende ud af bjergene. På et tidspunkt i løbet af eftermiddagen kom en grif ned for at deltage i kampen og dræbte permanent en af mine bønder, før mine ildpile kunne gøre det af med den. Jeg siger “om eftermiddagen”, fordi denne kamp til sidst varer næsten en hel dag/nat-cyklus. Når griffen falder, bliver mit nye bytte badet i lyset fra aftenens gyldne time. Når min anden golem falder, er det i fakkellys, og de første tegn på daggry er ved at snige sig ind over bjergene, da kampen endelig er slut.

Det er en kaotisk kamp, der breder sig over næsten en hel bjergside, og hvor jeg bruger min magiske bueskyttes opstandelsespile på mine lidende bønder dusinvis af gange. Det er også præcis den slags ting, der tiltrak mig til Dragon’s Dogma 2. Da jeg aldrig havde spillet det oprindelige spil, var det historier om kampens åbne karakter, der gjorde mig begejstret for efterfølgeren. Som først en magisk bueskytte med et kogger af målsøgende pile og derefter en hektisk, spydsvingende kæmper leverede Dragon’s Dogma 2 i den grad den lovede frihed.

Pantelåner

Capcom

(Billedkredit: Capcom)

I min to timer lange gennemspilning var den kritiske vej ikke meget mere end en idé; selv hvis jeg havde ønsket at følge en mission, summede verden af så meget liv, at jeg ikke ved, om jeg nogensinde ville have nået at gennemføre en på den tid, jeg havde til rådighed. Et par NPC’er kom hen til mig med mystiske historier, som de ville have mig til at undersøge, men de blev hurtigt viftet væk til fordel for mine egne eventyr.

Retfærdigvis skal det siges, at disse eventyr ikke førte mig så langt; min tid med den magiske bueskytte blev afbrudt af min kongelige kamp med golems og gryphon; og med spydmanden faldt jeg over en gruppe NPC’er, der sparrede med en drage i bunden af en kløft. Min gruppe smagte på æren og sluttede sig til kampen, og selv om vi til sidst blev dræbt, betød kaosset i den ni-vejs kamp, at den også varede til langt ud på natten, hvor ansigtet på den ene tilbageværende karakter, der kæmpede ved min side, blev oplyst af drageild.

Rollespils-perle

Dragon's Dogma 2

(Billedkredit: Capcom)

Det tog 12 år, men Dragon’s Dogma 2 er det ægte open-world RPG, som instruktøren altid har ønsket at lave.

Denne kamp er hurtigt kommet ud af kontrol. Jeg troede, jeg var oppe imod en stengolem, men nu er der kommet to mere snublende ud af bjergene. På et tidspunkt i løbet af eftermiddagen kom en grif ned for at deltage i kampen og dræbte permanent en af mine bønder, før mine ildpile kunne gøre det af med den. Jeg siger “om eftermiddagen”, fordi denne kamp til sidst varer næsten en hel dag/nat-cyklus. Når griffen falder, bliver mit nye bytte badet i lyset fra aftenens gyldne time. Når min anden golem falder, er det i fakkellys, og de første tegn på daggry er ved at snige sig ind over bjergene, da kampen endelig er slut.

Det er en kaotisk kamp, der breder sig over næsten en hel bjergside, og hvor jeg bruger min magiske bueskyttes opstandelsespile på mine lidende bønder dusinvis af gange. Det er også præcis den slags ting, der tiltrak mig til Dragon’s Dogma 2. Da jeg aldrig havde spillet det oprindelige spil, var det historier om kampens åbne karakter, der gjorde mig begejstret for efterfølgeren. Som først en magisk bueskytte med et kogger af målsøgende pile og derefter en hektisk, spydsvingende kæmper leverede Dragon’s Dogma 2 i den grad den lovede frihed.

Pantelåner

(Billedkredit: Capcom)

I min to timer lange gennemspilning var den kritiske vej ikke meget mere end en idé; selv hvis jeg havde ønsket at følge en mission, summede verden af så meget liv, at jeg ikke ved, om jeg nogensinde ville have nået at gennemføre en på den tid, jeg havde til rådighed. Et par NPC’er kom hen til mig med mystiske historier, som de ville have mig til at undersøge, men de blev hurtigt viftet væk til fordel for mine egne eventyr.

Retfærdigvis skal det siges, at disse eventyr ikke førte mig så langt; min tid med den magiske bueskytte blev afbrudt af min kongelige kamp med golems og gryphon; og med spydmanden faldt jeg over en gruppe NPC’er, der sparrede med en drage i bunden af en kløft. Min gruppe smagte på æren og sluttede sig til kampen, og selv om vi til sidst blev dræbt, betød kaosset i den ni-vejs kamp, at den også varede til langt ud på natten, hvor ansigtet på den ene tilbageværende karakter, der kæmpede ved min side, blev oplyst af drageild.

Rollespils-perle

(Billedkredit: Capcom)

Det tog 12 år, men Dragon’s Dogma 2 er det ægte open-world RPG, som instruktøren altid har ønsket at lave.

Det store antal bevægelige dele i disse kampe får Dragon’s Dogma 2 til at føles som et teknisk vidunder. Mellem mig og mine tre bønder, flere massive fjender og de mindre opportunister, der sprang ind i hver kamp for at øge kaosset, klarer spillet en frygtelig masse på én gang uden problemer. Kampene udspiller sig på en række komplicerede måder – en golem havde sit svage punkt ved foden, så jeg kunne først gøre rigtig skade, da den var forskudt og vaklede kaotisk rundt på én fod. En anden må dog have kastet sit svage punkt mod et gruppemedlem på et tidspunkt, for jeg fandt det til sidst et par meter fra resten af kampen, så jeg endelig kunne afslutte kampen.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.