Tom Cruise Talks Top Gun: Maverick: “Det var nu eller aldrig”

"Tom (Billedkredit: Paramount)

Top Gun: Maverick har været længe kommet. Men nu 36 år efter, at de originale fløj ind i biografer, vender Maverick tilbage.

“Oprindeligt var jeg ikke interesseret i at lave en efterfølger,” fortæller Star og producent Tom Cruise til Total Film Magazine (åbner i New Tab) i det nye nummer, der indeholder Top Gun on the Cover. “Overalt i hele verden bad folk om det og bad om det. [Producenter Don] Simpson og [Jerry] Bruckheimer – Jeg husker tilbage i ’87, de havde en idé. Det var faktisk kim til ideen , det endte med begrebet [Top Gun: Maverick]. ”

At kerne var forholdet mellem Pete ‘Maverick’ Mitchell og Bradley ‘Rooster’ Bradshaw, søn af Mavs tidligere radarintercept -officer, Nick Bradshaw (Anthony Edwards), bedre kendt som gås. Goose døde i den første film under en udkast, der var gået galt, og sendte Maverick ind i en skyld-ridet krise. Men forklarer krydstogt, “Bare gennem tiden var historien aldrig rigtig. Jeg gør ikke ting bare for at gøre det.”

Krydstogt ventede også på, at teknologien skulle nå et bestemt punkt for at gøre det muligt for ham at bringe publikum ind i cockpiten, “for at sætte publikum inde i det F/A-18”.

Efterfølgerideen gik aldrig rigtig væk. ”Jeg havde masser af diskussioner i årevis med Tony, med Jerry, med MCQ [Christopher McQuarrie] om det, og da jeg lavede glemsel, talte med Joe [Kosinski, instruktør],” fortsætter Cruise. ”Jeg måtte bare vente på det rigtige øjeblik. Og jeg indså, at det enten ville være nu eller aldrig. Og dybest set kunne jeg godt lide begrebet ideen. Og jeg var som ‘Okay …’ ”

“Vi spillede bestemt med det,” siger producent Bruckheimer fra den årtier lange udviklingsproces. “Men vi løste aldrig problemet med, hvordan man laver en anden film.” Ting sparkede et hak, da Bruckheimer og Cruise mødtes med Joseph Kosinski i Paris under skyderiet af Mission: Impossible – Fallout. “Joe havde en idé til filmen,” forklarer Bruckheimer sagen. “Og Tom elskede ideen. Og vi elskede den. Så det var her det hele startede.”

Toppistol: Maverick åbner i britiske biografer den 25. maj og amerikanske biografer den 27. maj. For meget mere fra Cruise, det nye rollebesætning og filmskabelsesteamet i Kosinski, Bruckheimer og McQuarrie, tjek det nye nummer af Total Film ( Åbner i New Tab), når den rammer hylderne torsdag 31. marts.

"Total

(Billedkredit: Total film/Paramount Pictures) (åbnes i ny fane)

Hvis du er fan af Total Film, hvorfor ikke abonnere (åbner i New Tab), så du aldrig går glip af et problem? Tilmeld dig via MagazinesDirect (åbner i en ny fane), så sparer du penge på dækningsprisen, såvel som at få eksklusive abonnentdæksler som den, du kan se ovenfor. Og med vores nuværende subs -tilbud kan du også få et gratis par hovedtelefoner.

"Total

(Billedkredit: Total film/Paramount Pictures) (åbnes i ny fane) "Matt Matt Maytum

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Stedfortrædende redaktør, Total Film

Jeg er stedfortræder på Total Film Magazine, passer på de langformede funktioner der, og generelt besat over alle ting Nolan, Kubrick og Pixar. I løbet af det sidste årti har jeg arbejdet i forskellige roller for TF Online og på tryk, inklusive på GamesRadar+, og du kan ofte høre mig natter til den indvendige samlede filmpodcast. Højdepunkter med spandliste-ticking-karriere har inkluderet rapportering fra sættet af Tenet og Avengers: Infinity War samt dækker Comic-Con, Tiff og Sundance Film Festival.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.