Se Anthem kort, og vi mener kortfilm fra Neill Blomkamp her

Ethvert nyt arbejde fra District 9 og Chappie direktør Neill Blomkamp er en god ting, og hans Anthem spil samarbejde Conviction er smuk. Rige visuelle billeder, en spændende udgave af lore og Javelin-udsendelserne har aldrig set bedre. Men på under fire minutter er det hele for tidligt.

Vi ser en mor, klædt i finery og fortæller historien om et folk, der engang var slaver til Urgothen, men oprør og fik deres frihed. De byggede mure for at holde sig trygge. Så får vi driller til større historier: En ung pige er fundet ud over væggene, en far er lovet, at han vil se sin søn igen, en Darth Vader-esque skurk introduceres. Du kan forvente følelser, spænding og Blomkamps varemærke spektakulære sci-fi vision, bare forvent ikke nogen lukning. Vi får heller ikke svar fra spillets historie, da Conviction er indstillet årtier før arrangementerne i spillet.

Anthem selv vil blive frigivet den 22. februar; indtil da kan du finde ud af alt om, hvordan BioWare byggede det som et multiplayer spil med en singleplayer historie

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.