Sådan ses Square Enix E3 2019 konference

Uanset om du er sulten på mere Final Fantasy 7-nyheder, eller du holder ud for mere Quiet Man-kaliber-underlig, vil du gerne vide, hvordan du kan se Square Enix 2019-konferencen. Historisk set viser Square Enix vildt kort, der enten er rigtig gode eller virkelig ikke gode, og i hvert fald vil årets show være noget at se. Sådan ser du Square Enix 2019-konferencen.

Du kan indstille på Square Enix-webstedet eller via udgiverens YouTube, Twitch eller Mixer. Her er når showet starter:

US West Coast: 6 pm PT

US East Coast: 9 pm ET

UK: 2:00 GMT

Europa: 3:00 CET

Square Enix har konstant flere, massive, blåhimmel-forslag spil i værkerne, så vi forventer et fokus på opdateringer. Final Fantasy 7-remake er på spidsen for alles tunge, og vi kunne virkelig gøre med nogle flere detaljer efter * checks noter * fire år, men det vil ikke være det eneste store spil på udgiverens show. En nylig lækage indikerer Marvel’s Avengers – det vil sige Avenger’s Project – vil endelig blive vist, og med et gameplay afslører ikke mindre, selv om det ikke er planlagt at starte indtil 2020.

Med Kingdom Hearts 3 stadig i vores backspejl, forventer vi også nogle nyheder om den kommende ReMIND DLC, som vil tilføje nye episoder og chefer. Så er der Tokyo RPG Factory, som du måske kender fra sine nylige udgivelser, jeg er Setsuna og Lost Sphear, som vil frigive action-RPG Oninaki ganske snart. Og lad os ikke glemme Dying Light 2, som ser bedre ud i ugen.

Hold dig opdateret om alle de øvrige udviklinger i denne uge med vores E3 2019 tidsplan og vores runde op af alle de store E3 2019 spil. Hvis du leder efter nogle mere eksperimentelle og kompakte titler, tjek vores liste over bedste indie spil vi har set på E3 2019.