Inventing Anna: Her er hvad den rigtige Anna synes om Netflix -serien

"Julia (Billedkredit: Netflix)

Anna Sorokin, alias den rigtige opfindelsesna, har afsløret sine tanker om Netflix -showet.

“Jeg tror, ​​jeg er mere selvbevidst over den måde, jeg støder på, ikke hele tiden, men jeg tror bare ikke, at jeg er så modig og skamløs,” fortalte Sorokin til Emily Palmer i et videoklip journalisten Delt til sin Tiktok -konto (åbner i New Tab) efter at have talt med Sorokin for Cosmopolitan (åbner i New Tab). “Jeg tror ikke, jeg bestiller folk omkring så meget.”

Inventing Anna -stjerner Julia Garner som Anna Sorokin, en socialite svindler, der bor i New York City, som foregik at være en tysk arving ved navn Anna Delvey mellem 2013 og 2017 for at bedragere banker, hoteller og velhavende bekendte.

Oprettet af Shonda Rhimes er den begrænsede serie baseret på New York Magazine -artiklen “Hvordan Anna Delvey narrede New Yorks Party People” af Jessica Pressler. Anna Chlumsky spiller Vivian Kent, en fiktionaliseret version af Pressler. Det blev Netflix’s mest sete engelske sprogserie i en uges periode efter udgivelsen sidste måned.

Sorokin fortsatte: “Jeg flyttede personligt på for meget længe siden, og jeg er absolut ikke på samme sted, men jeg bliver også påvirket af den måde, verden ser mig og af, hvad folk synes om mig.

”Da jeg forestillede mig, at showet var ude, tænkte jeg, at jeg ville være ude, men jeg er stadig i fængsel, så jeg kan ikke rigtig sige, at jeg er gået videre,” sagde hun. “Det gjorde jeg, og det gjorde jeg ikke. Som om jeg gik videre i nogle aspekter, men i nogle andre er jeg stadig på samme sted.”

Inventing Anna streamer nu på Netflix. Hvis du allerede har set det, kan du tjekke vores liste over de andre bedste Netflix -shows.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.