Fortnite Creative mode platformers fik mig til at hænge som kamp royale aldrig kunne

Tror du, at Epic Games-medarbejderen, der fik jobbet med at modellere et badeværelset i Fortnite, nogensinde forestillede det som en stepping stone? En dagligdags miljødetalje, der rent faktisk kunne være en platform, der letter en vej til frelse? Jeg kan ikke sige sikkert – men hvad jeg gøre ved, at Fortnite player Henwy havde visionen at se sådan en mærkelig mulighed, og greb det med gusto i deres Skyscraper Escape-kort.

En sådan opfindsomhed løber voldsomt i Fortnite Creative mode, især i sin stadigt voksende samling parkour-kort. Disse spillerelagte legepladser sætter 3D platforming og rumlig puslespil på en piedestal, idet man ignorerer kerne Fortnite-færdigheder som præcisionsmål og hurtig bygning. Og disse kort har trukket mig ind i Fortnite foldet på en måde, som jeg aldrig troede var muligt, med hver portal åbnet af Fortnite Creative-koder føles som en rejse ind i en anden fladglødende designerens drømmeoprettelse.

Sænkning af indsatsen

Jeg har længe følt, at en kontrarisk curmudgeon ser Fortnite’s opstigning til overvældende popularitet fra sidelinjen, ude af stand til at nyde mig som alle andre. Hvis du er ligesom mig, er Fortnite’s Battle Royale-tilstand en smule ligesom tortur. Som discipel af arena skyttere, gør de lange strækninger af utilsigtet udrensning min hud til at krybe, ligesom det kæmper for trang til at engagere sig ved en fjendes første øjekast. Men de er mindre irritationer i forhold til min fatale fejl: et desperat ønske om at afslutte alle multiplayer spil på en sejr sammen med det faktum, at jeg suger på Fortnite. Det er en opskrift på skuffelse, som sikrer, at jeg altid kommer fra Battle Royale følelse, måske fortjent som en fiasko.

Men parkour-kortene er noget helt andet. Der er ingen fjender at frygte, ingen grund til konstant at kigge på min ryg eller forfærdeligt ændre min bane for at undgå en hurtig død, så snart jeg falder på kortet. Du behøver ikke at gnide dine tænder, mens din morder gør en eller anden form for retssag-gnistende meme dans oven på dit friske lig. Der er bare dig, niveauet og udfordringen med at gøre det helt til slutningen. Du kan invitere venner, hvis du vil, men indtil videre har jeg haft det sjovt i Fortnite Creative mode-solo, som om hver legesession er et privat øjeblik med meditation, da jeg kommunikerer med niveau-skabers ånd. Det er også den perfekte tid til at køere op i omgivelseslydene i baggrunden, da lydtegn ikke er et spørgsmål om liv og død; Jeg anbefaler chilling til nogle Lakey inspireret.

Du kan se den pleje, der gik ind i alle aspekter af de allerbedste parkour-baserede kreative stadier. Perfekt spredte hoppe, der gør dig spændt op med hvert trosskridt, ivrige efter at prøve igen, skal du komme op kort. Hindringer, der kortvis virker umulige, indtil du tager et øjeblik, og pludselig løser løsningen på dig. Objekter placeres eftertanke uden anden grund end at tilføje atmosfære bortset fra den kritiske vej. Puslespil bruges ofte til at give en behagelig pause i pacingen og giver fingrene en pause, mens din hjerne gør noget tungt løft.

Nogle niveauer vil skubbe din forståelse af Fortnite’s geometri på måder du aldrig ville have forestillet dig, eller tvinge dig til at tænke uden for konventionerne af Epic Games ‘eget miljødesign. Hvis du ikke har noget imod en mindre spoiler til strålende Creative Map The Great Wizard’s Lair, kig på 4:32-mærket i videoen ovenfor (med undskyldninger for den ubehagelige miniature). Manipulere retningen af ​​to tilsyneladende uafhængige døre for at åbne vejen frem er helt inspireret – og ja, jeg indrømmer at slå op svaret. Uden at give noget alligevel, fandt kortets skaber BluePumpkin7 en genial måde at inspirere opdagelse ud over grænserne for Fortnite-klienten.

Endelig slutter sig til Fortnite samtale

Parkour-brugerdefinerede kort er ikke noget nyt – du finder dem i hvert spil, der giver sine spillere magtfulde værktøjer til at bringe deres egne niveauer til livs. Minecraft parkour er alle raseri, og jeg vil aldrig glemme overnatninger, der forsøger at krydse målstregen i platformejagerne bygget til Team Fortress 2 og Counter-Strike. Klei Entertainment’s Hot Lava er et helt spil dedikeret til at genskabe den følelse af speedrunning hinderkurser i Source-motoren. Men at løbe og hoppe rundt om parkour-kort har taget særlig vægt på Fortnite, i hvert fald for mig: det er en ikke-voldelig, ukompetent måde at forbinde med et spil, der er blevet en kulturel touchstone.

Nu har jeg pludselig interesse i at kontrollere Fortnite’s Item Shop på semi-regular basis, fuldt ud villig til at droppe nogle V-Bucks, hvis jeg ser en hud, jeg kan lide – for hvorfor skal jeg ikke se godt ud, mens jeg nimbly hopper fra den ene platform til den Næste? Efter flere måneder med at beundre Fortnites livlige, tegneserieartede stil fra det fjerne, kan jeg suge det hele ind, da jeg springer rundt i sådanne vildt unikke niveauer. Jeg kan sige, at jeg deltog i det sociale eksperiment / marketing mesterskab, der er Weezer World. Jeg har endda busted en emote dance eller to bare for sjov af det efter at have erobret en særlig vanskelig forhindringsbane.

Selvfølgelig er Creative mode så meget mere end bare parkour – du kan gøre din vej gennem onde labyrinter, beundre skulpturer i spillet og dioramaer (som Compact Combat), der er værdige til et museum, køre rundt om go-kart-spor eller deltage i en shootout med alternative regelsæt (som en fuldstændig mangel på bygning). Parkour kortene sker bare for at ridse en bestemt kløe for mig: Spil, der ikke var designet til at være platforme, spurgte pludselig spillere om at lave præcisionsspring. Jeg fik altid et spark ud af at færdiggøre Guild Wars 2’s springpusler, og Maple Story’s Jump Quests før det. Der er kun en vis charme til at erobre udfordringer og kontroller, der kan føle janky i et dedikeret platformspil, men er helt anvendelige, når de ikke er hovedfokus. Det er også fantastisk, hvor hurtigt spillerne kan bringe det allerbedste ud på et niveau skaber; For bevis, bare se på de bedste Trials Rising tilpassede spor.

“Fortnite er gået langt forbi, blot at være et kamp royale spil,” skrev vi i vores Fortnite review. Den stadigt voksende bounty af fantastiske Creative mode-kort er beviset, og de bliver bedre hele tiden. Med det store arbejde, som Epic Games gør for at fremhæve nye projekter på daglig basis, kan Fortnite-niveau designere få deres kreationer foran tusindvis, hvis ikke millioner af spændte spillere. Nogle mennesker kan se Creative mode som en god distraktion – en måde at slappe af mellem Battle Royale kampe. Men for mig er Fortnite Creative-mode hele grunden til at jeg spiller spillet.

Her er alt, hvad du burde vide om Fortnite sæson 8.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.