Elden Ring nyt spil+ er den sejrskød, jeg ikke vidste, at jeg havde brug for

"Elden (Billedkredit: FromSoftware)

Fordi jeg positivt ikke kan hjælpe mig selv, begyndte jeg Elden Ring New Game+ næsten umiddelbart efter at have afsluttet sin knusende sidste strækning. Det er en bemærkelsesværdig frigørende oplevelse, og mobning af tidlige chefer er bare den tilfredshed, jeg havde brug for efter så mange frustrerende dødsfald. Måske er jeg bare smålig, men at dræbe Margit i fem hits har bragt mig indre fred.

Jeg har lavet opfølgende løb af FromSoftware-spil før, og Elden Ring New Game Plus-systemet er allerede min favorit af dem alle. Der er en klar og spændende forskel mellem et normalt playthrough, der får spillet til at føle sig frisk igen. Landene mellem er ikke længere et skræmmende, tilsyneladende uendeligt landskab. Anden gang igennem føles verden mere som en blandet pose med slik, og jeg er fri til kun at vælge mine yndlingssmag, når jeg sprænger igennem på min comeback -turné.

Se landene mellem med friske øjne

"Elden

(Billedkredit: Fra software)

Genius af Elden Ring New Game+ er, at det giver dig mulighed for at beholde dit kort. Det er det ultimative snyderi. Hele verden er lagt foran mig, og alle fangehuller og ruiner, jeg opdagede i min første løb, er stadig pænt mærket. Jeg mistede alle mine websteder med nåde, bestemt, men det er bare en hurtig hestetur væk. Jeg ved nøjagtigt, hvor jeg har været, jeg kender de chefer, jeg vil kæmpe igen, og lige så vigtigt ved jeg, hvilke fangehuller jeg ikke behøver at besøge, fordi jeg allerede har plyndret dem. Hvis min første klar var en overvældende afsluttende eksamen, er New Game Plus en blæsende åben-note-test.

Ironisk nok, nu hvor jeg ikke føler behov for at være opmærksom på enhver lille ting, kan jeg se verden mere tydeligt

Jeg løb gennem Sekiro på New Game Plus, fordi jeg, efter at have været mere komfortabel med sit kampsystem, ville dunkle på alle de chefer, der gav mig problemer før. Denne følelse gælder også for Elden Ring, men ud over min omhyggeligt raffinerede karakter og legestil, vil jeg også bare flexere min spilviden. For eksempel, af grunde, der kun er kendt af frasoftware, kan du kun få en Uchigatana pr. Playthrough, så jeg var i ekstase med at løbe tilbage til fangehullet, hvor du får dette sværd til at få et andet til mit nye spil plus run. Nu kan jeg dobbeltvikre tvillingeblødning Katanas mod de chefer, der er stærke mod mit sædvanlige arsenal af magiske sværd. Det er en lille sejr, men en meningsfuld, der kun er mulig, fordi jeg allerede har slået spillet.

Jeg har også lavet nogle seje opdagelser på nyt spil plus, hvoraf nogle er latterligt indlysende i eftertid. Der er næsten en tåge af krig til Elden Ring på dit første løb. Dens verden er indbydende, men også så truende, at jeg konstant var på vagt og fokuserede på, hvad der var direkte foran mig, til det punkt, at jeg undertiden ville få tunnelsyn og overse ting skjult i almindeligt syn. Ironisk nok, nu hvor jeg ikke føler behov for at være opmærksom på enhver lille ting, kan jeg se verden mere tydeligt. Jeg har fundet overset våben, opgraderingsmaterialer og endda aske af krig, simpelthen fordi mit synsfelt føles bredere. Når jeg ved, at jeg har været der og gjort det, er jeg også mere villig til at tage farlige stier i stedet for at prøve at flanke fjender eller finde smarte tilgange til alting, og det er ofte, hvor jeg finder ting, jeg savnede. Det viser sig, at trusler head-on kommer med sine egne belønninger.

Vælg dit eget eventyr, og læs det derefter tilbage

"Elden

(Billedkredit: FromSoftware / Bandi Namco)

Det er enormt glædeligt at lære et spil inde og ude og derefter anvende denne viden til efterfølgende playthroughs, og det går dobbelt for at straffe spil som FromSoftwares action-RPG’er. Det er svært at overdrive spændingen ved at trivialisere bosskampe og fangehuller, der sparkede din røv før. Det er som øvelse; De ting, der føles umuligt nu, bliver en opvarmning senere.

Det handler ikke kun om at være et højere niveau med stærkere våben på nyt spil plus, selvom det bestemt hjælper, hvis du vil have fem-hit Margit. Det er forbløffende, hvad en smule bagspejlet og erfaring kan gøre for dit syn på et spil. Hvad var så svært ved dette? Hvordan blev jeg nogensinde fanget af det? Hvad var jeg så bange for? Små erkendelser vasker over mig hver gang jeg bremser en chef, der gav mig helvede, og selvtillidslåningen er elektrificerende.

Selv blandt den store Soulsborne -serie skiller min tid med Elden Ring New Game+ sig ud, fordi dens massive åbne verden er sådan en mindeværdig historiegenerator. Når jeg ser på det komplette kort, ser jeg meget mere end chefer og genstande til Cherry-Pick til mit andet løb. Hver markør har en hukommelse, der former min opfattelse af dette sted. Det er her, jeg næppe skrabede af med nul kolber, indtil jeg lykkedes ind på et nyt sted med nåde. Denne fangehul har de bakholdskrabber, der smadrede mig ind i atomer. Der er en springpude der, der sendte mig og torrent skyhøje lige ind i afgrunden. Og videre.

Mærkeligt nok minder dette mig faktisk om Battle Royale -spil. Når jeg og mine venner kaster forslag til, hvor vi skal gå næste gang i et spil med Warzone, vinder vi uundgåeligt med at tale om, hvad der skete sidste gang vi gik til det sted – de kaotiske shootouts, de nære opkald, koblingen genopliver. Det samme gælder for landene mellem på nyt spil plus: min kortnøgle er, hvad der skete på disse steder, ikke kun hvordan de ser ud.

Fantastisk, gør det nu igen

"Elden

(Billedkredit: FromSoftware)

Selv efter 104 timer følte jeg på en eller anden måde, at jeg ikke rigtig var færdig med Elden Ring. Jeg fik den afslutning, jeg ville have og dræbte alle de chefer, jeg kendte til, men noget irriterede stadig på mig. Jeg vidste, at jeg kunne gøre det bedre mod et par chefer, især Malenia og den ægte sidste chef (skønt Malenia uden tvivl er den sande sidste chef), og jeg ser frem til at bekæmpe dem igen … slags. Men der var også noget andet, og når jeg kommer dybere ind i nyt spil plus, begynder jeg at indse hvad.

Det er en højdepunktssvulvning af min egen skabelse. Intet pres, ingen nødvendigheder

Jeg er i stigende grad overbevist om, at der er tre sider til Elden Ring. Jeg så det første på mit første playthrough, som altid vil være den søde. Verdens enorme skala overvældede mig, og jeg blev fuldstændig fanget i Fromsoftwares nuværende. Jeg var et bundt af forsigtighed, der blev fremdrevet af nysgerrighed, en lille lille ting, der er sparsom i en umulig verden af ​​usandsynlig detalje. Hvad jeg ikke ville give for at opleve det for første gang igen. Når det er sagt, kan jeg mere fast forstå mit eget agentur på New Game Plus, og det er styrkende på en måde, som få spil er, netop fordi Elden Ring er en sådan Behemoth -udfordring. Det er klart, at jeg spillede spillet for at have det sjovt til at begynde med, men nu føles det som om jeg bare laver ting for sjov, ved du? Det er en højdepunktssvulvning af min egen skabelse. Intet pres, ingen nødvendigheder, bare en måde at teste mig selv og en undskyldning for at tilbringe mere tid på Fromsoftwares Madhouse.

"Elden

(Billedkredit: FromSoftware)

Den tredje side, jeg regner med, er, når du laver en ny karakter efter at slå spillet og mucking i New Game Plus. Tænk over det. Hvad ville du gøre anderledes? Hvordan kan du blive så stærk som muligt så hurtigt som du kan? Hvilke våben eller trylleformularer ville du skynde dig at få? Ville du bruge ol ‘pålidelig eller en helt ny bygning? Hvilke chefer er du komfortable med at kæmpe under niveauet? Hvilke NPC -questlines ville du prioritere? Hvilken afslutning ville du vælge?

Dette er de spørgsmål, der holder mig op om natten. Som vi har etableret, kan jeg ikke hjælpe mig selv, så naturligvis kan jeg heller ikke vente med at lave en ny plettet. Efter min erfaring er absolut smurfing af en ny karakter noget af det mest sjove, du kan have i et Souls -spil, og jeg er villig til at satse, at det også vil være tilfældet med Elden Ring. Jeg har haft masser af sjov med at anvende mine oplevelser på nyt spil plus, selvom jeg er super overniveau for det meste af indholdet, så udsigten til at gøre det samme med en frisk karakter er fristende.

I slutningen af ​​dagen opfinder jeg stadig bare grunde til at fortsætte med at spille Elden Ring, men det faktum, at jeg er motiveret til at gøre det, taler til, hvor fængslende FromSoftwares magnum opus virkelig er. Jeg vil ikke ønsker at være færdig med det. Elden Ring er noget andet, og jeg vil vride hver sidste dråbe ud af det. Hvis du er i den samme båd, anbefaler jeg stærkt en boss rush -tilgang til nyt spil plus. Det er en magttur værd at tage.

elden ringvåben | Elden Ring Armor Locations | Elden Ring Smithing Stones | Elden Ring Best Builds | elden ring bedste trylleformularer | Elden Ring våben skalering Forklaret | Sådan styrkes våben i Elden Ring | Elden Ring Ashes of War | Sådan får jeg Elden Ring Golden Scarab | Elden Ring Stonesword Keys | Elden Ring Meteorite Staff | Bedste Elden Ring Early Game Weapons | elden ring hellig relikvi sværd

"Austin Austin Wood

  • (åbner i ny fane)

Austin freelancerede for dem som PC Gamer, Eurogamer, IGN, Sports Illustrated og mere, mens han afsluttede sin journalistikgrad, og han har været hos GamesRadar+ siden 2019. De har endnu ikke klar over, at hans position som personaleforfatter bare er en dækning til sin karriere-spændende skæbne søjle, og han har holdt Ruse i gang med fokus på nyheder og lejlighedsvis funktion.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.