Borderlands 3 trailer er her, og det er alt, hvad du ønskede

Shut up, du græder: Vi har en Borderlands 3 trailer og stoler på mig, når jeg siger det er helt perfekt. Forbered dig på tunge-i-cheek billedtekster, umiskendelige karakterer, tilbagelevering af de fleste af Vault Hunters fra Borderlands, Borderlands 2 og Borderlands: Pre-Sequel, Psychos, Sirens, Skags, en skøre mængde våben og en saxofon solo fra Brick. Ikke sjov. Hvorfor i helvede læser du stadig dette ?! Se det i videoen nedenfor nu!

Se, jeg skal bare sige det: Denne trailer er en stor stor hulking tegn på, at Borderlands 3 vil være ventetiden værd. Det er negleret tonen af ​​spillene lige ned til top-knotch sang valg, og hver eneste scene har mængden af ​​cocky swagger spillene er blevet forbundet med. Fan-foretrukne figurer som Ellie, Sir Hammerlock og Lilith vender tilbage – selv om det ser ud til at hun er i en pickle i en scene i traileren – og alt det der er “over en milliard pistoler”, herunder nogle med ben, mærke nye transportformer som en motorcykel med et hjul, der går over hele din krop (hr. torgue ville være stolt af disse hætter) og den slags placering design, der gør dig tvivl om dine øjne for en split sekund. Ja, det er virkelig et pariserhjul, du kan se i baggrunden, forresten. Us Vault Hunters kunne virkelig ikke have bedt om noget mere. Det har været syv lange år siden Borderlands 2 kom ud, og selvom Pre-Sequel var forbløffende, er jeg bange for, at der ikke er noget, der passer til at se ansigterne hos vores kære, gamle messede Vault Hunters på skærmen og klar til at sparke noget skød. Jeg kommer lige tilbage – jeg skal bare se traileren endnu en gang i tiden.

Hvis du ikke kan få nok Borderlands indhold lige nu, har jeg virkelig ikke skylden dig: her er vores nye Borderlands trailer nedbrud af teaser vi fik i går, og nedenfor finder du alle de hemmeligheder, vi så i den korte, men storslåede klip!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.