Benedict Cumberbatch hævder, at Doctor Strange ikke er en Avenger

"Doctor (Billedkredit: Marvel)

Benedict Cumberbatch er fast ved, at Doctor Strange ikke er en Avenger.

På trods af det faktum, at han har hjulpet Iron Man, Captain America og co. Gem verden ved adskillige lejligheder, skuespilleren ser ikke Marvel-karakteren som en fuldt udbygget del af holdet. Hvorfor? Fordi hans heroik drejer sig mere om tid og rum end de gør kød-og-blod-eller maskine, i Ultrons tilfælde-fjender.

“Folk siger, at du var i Avengers, men du er ikke en Avenger, ikke? Nej, det er jeg ikke. Jeg er ikke på Stark Tower med Nick Fury,” sagde Cumberbatch under en nylig samtale med KCRW (åbner i ny fane). “Nej, han er slags uden for det område, men jeg tror ikke, det er nødvendigvis en karaktertræk. Jeg tror, ​​det er bare en jobtitel.

“Han er der for at beskytte Avengers’s virkelighed på en anden måde end hvad de har kæmpet, indtil det punkt, at alt kolliderer i de to sidste Avengers -film.”

”Han har sin position som voksen på periferien af ​​det, men jeg tror kun så længe,” fortsatte Sherlock -stjernen. “Der er altid et øjeblik, hvor han er nødt til at arbejde med mennesker og slå sig sammen. Og du ved, vi kan måske se det i den næste film; du bliver nødt til at vente og se.”

Cumberbatch ses næste gang i Doctor Strange i Multiverse of Madness, da den titulære Mystic Arts-master forsøger at håndtere den mind-bøjende og potentielt katastrofale konsekvenser af en forbudt stav, der er gået forkert.

Patrick Stewart, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams og Elizabeth Olsen er også med i Sam Raimi-instrueret flick. Mens vi venter på udgivelsen den 6. maj, hvorfor ikke tjekke vores sammenbrud af den stadigt voksende Marvel-tidslinje.

"Amy Amy West

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en freelance -underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting TV og film på tværs af vores samlede film- og SFX -sektioner. Andre steder er mine ord blevet offentliggjort af dem som Digital Spy, Scifinow, Pinknews, Fandom, Radio Times og Total Film Magazine.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.