Star Trek: Strange New Worlds kaster sin kaptajn Kirk

"Paul (Billedkredit: CW)

Star Trek: Strange New Worlds har kastet sin kaptajn Kirk – Paul Wesley spiller den ikoniske rolle i sæson 2 af Paramount Plus -serien. Sæson 1 af showet har endnu ikke luft, så det er et lidt usædvanligt skridt til at annoncere sæson 2 rollebesætningsmedlemmer allerede.

“Jeg er dybt ydmyg og stadig lidt forskrækket over at have fået æren af ​​at spille den uforlignelige James T Kirk,” twitrede Wesley. “Lige siden jeg var barn, er jeg blevet forbløffet over det fantasifulde verdensgen Roddenberry skabt.”

Jeg er dybt ydmyg og stadig lidt forskrækket over at have fået æren af ​​at spille den uforlignelige James T Kirk. Lige siden jeg var barn, er jeg blevet forbløffet over den fantasifulde verdensgen Roddenberry skabt. For nylig kom jeg ombord på en flyvning til LA for at opdage, at manden på pic.twitter.com/u8gvd4zempmarch 15, 2022

Se mere

Han fortalte også et tilfældigt møde med den tidligere Kirk -skuespiller William Shatner og tilføjede: “For nylig gik jeg ombord på en flyvning til LA for at opdage, at manden i det tomme sæde ved siden af ​​mig var den eneste William Shatner, der selv lige havde vendt tilbage fra rummet. Jeg kunne næppe sætte to ord sammen, men i sidste ende formåede jeg at sige hej, og vi chattede. ”

Strange New Worlds er indstillet til at være en direkte præquel til den originale serie, der blev sendt mellem 1966 og 1969 og medvirkede William Shatner og Leonard Nimoy som Kirk og Spock. Det vil følge besætningen på USS Enterprise i årene før det kom under kaptajn Kirk’s ledelse – Anson Mount, Rebecca Romijn og Ethan Peck gentager deres roller fra Star Trek: Discovery, spiller kaptajn Christopher Pike, nummer et og Spock henholdsvis.

Wesley er bedst kendt for at spille Stefan Salvatore i CW -serien The Vampire Diaries mellem 2009 og 2017. Han har også haft roller i shows som Smallville, 24, og fortæl mig en historie.

Star Trek: Strange New Worlds sæson 1 ankommer til Paramount Plus den 5. maj. I mellemtiden kan du fange Star Trek: Picard sæson 2, der udsendes ugentligt på Paramount Plus i USA og Prime Video i England.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.