Sims 4 Eco Lifestyle-pakken giver mig mulighed for at leve de grønne livboomere, som ikke giver mig IRL

(Billedkredit: EA)

Efter at have oprettet en brugerdefineret karakter og valgt et hjem, der er bygget ud af repurposed forsendelse containere i The Sims 4 Eco Lifestyle, vises min karakter ved siden af ​​hendes nye grave og hoster straks. En masse.

Det skyldes, at luftkvaliteten i Port Promise – et kvarter fra begyndelsen af ​​det 19. århundrede industriby Evergreen Harbour – er meget dårlig. Evergreen Harbour har helt klart været på tilbagegang, siden disse industrier er gået videre. Der er et gammelt, grimt vandrensningsanlæg, en forældet togstation og en dæmning truende i det fjerneste hjørne. Der er også skrald overalt. Bogstaveligt talt – din udendørs skraldespande får et nyt liv i denne udvidelsespakke, da den kan flyde over og vil få ekstra friskhed (læs: fuld af kakerlakker og fluer), hvis du ikke bliver på toppen af ​​det.

Ethvert valg, du foretager med hensyn til dit miljø i Eco Lifestyle, får konsekvenser. Og mens producent George Pigula er hurtig til at insistere på, at EA ikke “vælger om grøn eller industriel er godt eller dårligt for dig”, skulle du være en GOP-kongresmedlem med lommer fyldt med oliedollar for at ønske at ødelægge dette by. Eller måske vil du bare se, at verden brænder.

Uanset hvilket valg du vælger, vil Evergreen Harbor hurtigt tilpasse sig dem og justere skalaen i bunden af ​​din skærm fra industriel til grøn. Under min nylige forhåndsvisning af Eco Lifestyle blev jeg besat af at glide den glider tættere på mit eget personlige grønne ideal, som en måde at klare det faktum, at jeg føler mig hjælpeløs til at vende global opvarmning i det virkelige liv.

Sims 4 Eco Lifestyle lader mig stadig spille som mig selv, men den idealiserede, opcyklede, 100% miljøvenlige mig.

Ikke-så-stedsegrøn havn

(Billedkredit: EA)

Der er meget at gøre i Evergreen Harbor, især i Port Promise, som er det mindst grønne af alle tre kvarterer. Ligesom i den virkelige verden er der en stor fordel ved at vælge den industrielle rute frem for den grønne – du kan tjene flere penge. Jamen, dine simme vil hoste overalt, og der er en øget chance for brand og roaches, men du vil ikke være så gris dårlig som Sims Alyssa.

Hvis du vælger den grønne rute, skal du være forberedt på at begå, da det grønne levende ikke er let. De genanvendte forsendelsescontainere, jeg bor i, er et levende arrangement med bare knogler – en gammel kulgrill på dækket fungerer som mit køkken, stearinlys giver lys. Jeg er nødt til at afskalde de lidt penge, jeg har til at købe et par ting for at skabe energi og opsamle vand, så jeg kan leve så off-the-grid som muligt.

Min dugopsamler, der leverer vand til mit brusebad og vaske, går ofte i stykker, og mine temmelig små vandlagre udtømmes hurtigt. Solcellepanelet bliver snavset og opsvinder mindre sol eller bryder helt sammen og frarøver mig tv’et – den ene skruestik, jeg tillader Sim Alyssa i et forsøg på at øge hendes sjove meter hurtigt.

Jeg køber nogle udendørs planters til at dyrke mine egne frugter og grøntsager, men planterne dør, hvis jeg ikke har tendens til dem, hvilket jeg ikke altid kan gøre, fordi jeg er nødt til at arbejde for at tjene penge. Når man taler om det, at jeg kommer hjem fra et skift, efterlader det mig ofte vedvarende forlegenhed over, at jeg har undgået min freegan-livsstil for at sutte virksomhedens patter (selvom jeg er en kriminel, så i det mindste er det cool). Og de planter, der har brug for en tendens til? Hvis jeg køber og kaster en hurtig veggie-burger til at sænke min sult, føler jeg mig dårlig, at jeg ikke laver mad fra min egen høst. Igen, det grønne levende er ikke let.

Det tager flere smertefulde dage med aggressivt at øse på Knox Greenburg (den knasende granola-sim, der er ny i denne udvidelsespakke) for at få ham til at acceptere at gå med mig. Hvorfor spørger du? Så jeg kan rumme op i hans superkølede, upcyklerede hus, afslutte det kriminelle liv, have tendens til mine planter og begynde at flytte den stedsegrønne havnemåler til grøn, selvfølgelig.

Det er mig, freegan

(Billedkredit: EA)

Man kan sige, at jeg i virkeligheden er en smule kliché – jeg er en for det meste vegansk, queer kvinde, der bor i Brooklyn, redder gadekatte og har en septum piercing. Jeg ejer vegansk læder Doc Martens (de er smukke, men smertefulde at have på) og drikker havremælk, som er en af ​​de bedste alternative mælkemuligheder for miljøet (mandelmælk kræver en astronomisk mængde vand at producere).

Imidlertid forbruger jeg også masser af energi dagligt for at tænde min Xbox, oplade min switch, give min bærbar juice mens jeg spiller The Sims 4, blæse med mit uregerlige hår og holde min Amazon FireStick vågen og klar til at streame Vanderpump-reglerne til enhver tid . Da min værelseskammerat, der plejede at kompostere vores organiske affald, flyttede ud, stoppede vores lejlighed med at kompostere, fordi jeg var for doven til at gøre det selv. For nylig har jeg spist kyllingevinger og købt alt for mange tøjartikler fra fast fashion-websteder som et middel til at klare karantænestress.

Efter adskillige år med uhyggeligt at holde mig til min moral kun for at se, at republikanske politikere nægter at stemme om miljøforanstaltninger (eller endda anerkende eksistensen af ​​global opvarmning), blev jeg overdrevent forbløffet over hele prøvelsen. Lad mig købe den flammetryk badedragt og spise den tvivlsomme opdrættede kyllingevinge, fordi intet betyder noget, ikke sandt?

Det kan virke trite, men Eco Lifestyle lader mig leve i en verden, hvor mine valg faktisk betyder noget. Jeg kan lave en sim, der ligner nøjagtigt mig (ned til de jet-black pladsboller, septumring og baggy overalls) og træffe beslutninger, der positivt og straks påvirker det omgivende miljø – noget, som konventionel kapitalistisk teori gør en umulighed i det virkelige verden. Som Guardian rapporterede tilbage i 2017, kan mere end 71% af de globale emissioner spores tilbage til kun 100 virksomheder over hele verden. Det betyder, at enhver økologisk bevidst persons forsøg på at skrumpe deres kulstofaftryk næppe gør en forskel i verden – en foruroligende sandhed, der gør det forholdsvis let at bare give efter for vaner, der er dårlige for miljøet.

Men som dette Vox-stykke antyder, er der en moralsk fordel ved at vælge at leve grønt, og der er måder at hjælpe med at gennemføre strukturændringer, der kan være til gavn for vores børn og børnebørn. Det er bestemt nedslående, at jeg aldrig kommer til at se en verden som Evergreen Harbor, hvor grønne handlingsplaner for naboskab resulterer i øjeblikkelige økologiske fordele, og hvor jeg kan dyrke mit eget grusomhedsfrie kød. Eco Lifestyle er dog en påmindelse om, at der findes måder i den virkelige verden til at behandle vores planet bedre (som genanvendelse, kompostering og anvendelse af alternative energikilder), og det starter med os.