Hvis Dishonored og Deathloops fordybende simulations- og stealth-action får dit hoved til at snurre rundt, så lad mig introducere dig til dette indie stealth-platformspil

Arkane er et studie, der er kendt for at lave meget fordybende og kreative spil, og hver gang Dishonored, Deathloop eller Prey bliver nævnt, får jeg lyst til at sige: “Åh ja, jeg elsker Arkane-spil”. Så minder jeg straks mig selv om, at af de fire Arkane-spil, jeg har spillet, er Dishonored det eneste, jeg har gennemført. Som det fremgår af mine ufuldstændige Dishonored 2-, Deathloop- og Redfall-saves, har jeg for nylig indset, at jeg bedre kan lide ideen om Arkanes fordybende simulationer end rent faktisk at spille dem, fordi de kan være så skræmmende både at komme i gang med og holde fast i.

Heldigvis er der med Ereban: Shadow Legacy, et stealth-platformspil fra Baby Robot Games, tror jeg, at jeg har fundet en god indgang til genren. Efter min mening opfylder det lige akkurat nok af genrens kriterier til at kunne betegnes som den letteste af de fordybende simulationer, idet det blander spillerens valg, åbne missioner og et alsidigt udvalg af evner, der hjælper dig med at fuldføre din mission, hvor den vigtigste er den Splatoon-inspirerede kernemekanik, Shadow Merge.

Trangen til at fusionere

Ereban: Shadow Legacy

(Billedkredit: Baby Robot Games)

I Ereban: Shadow Legacy spiller du som Ayana, den eneste overlevende af de titulære Ereban, som alle er forsvundet på mystisk vis siden afslutningen på en voldsom energikrise. Som en humanoid Ereban kan Ayana forsvinde ind i skyggerne, hvilket gør hende fuldstændig usynlig for fjender og giver hende mulighed for at glide hen over de fleste skyggefulde overflader som en skyggefuld klat. Shadow Merge er i bund og grund barn-til-blæksprutte-mekanikken fra Splatoon, men i stedet for at affyre stråler af blæk for at skabe stier at svømme igennem, er du begrænset til de eksisterende skygger, som solen og lyset kaster.

Jeg valgte en mindre dødbringende tilgang i min gennemspilning, så det var nødvendigt at snige sig forbi fjender ved at finde smarte veje rundt om, over eller gennem forhindringer med Shadow Merge, men det fik mig også altid til at føle, at jeg virkelig havde overlistet Ayanas robotfjender, Syms. Jeg elsker, at udviklerne hos Baby Robot Games tydeligvis sætter stor pris på Splatoons grundlæggende bevægelsesevne, så de tog den og udvidede den til et helt nyt formål i Ereban: Shadow Legacy – nu er det et levedygtigt værktøj til stealth, bevægelse, kamp og puslespil. Det er en simpel mekanik, der er udført næsten perfekt, og det føles tilfredsstillende at bruge den, som man finder passende, uanset om det er en dødelig eller ikke-dødelig tilgang.

Indie Spotlight

Nightghast

(Billedkredit: Playstige Interactive)

Nogle gange virker det skamløst at riffe på de største genrehits – spørg bare Nightghast, et uhyggeligt budget-gyserspil i stil med P.T., Resident Evil og Silent Hill.

Arkane er et studie, der er kendt for at lave meget fordybende og kreative spil, og hver gang Dishonored, Deathloop eller Prey bliver nævnt, får jeg lyst til at sige: “Åh ja, jeg elsker Arkane-spil”. Så minder jeg straks mig selv om, at af de fire Arkane-spil, jeg har spillet, er Dishonored det eneste, jeg har gennemført. Som det fremgår af mine ufuldstændige Dishonored 2-, Deathloop- og Redfall-saves, har jeg for nylig indset, at jeg bedre kan lide ideen om Arkanes fordybende simulationer end rent faktisk at spille dem, fordi de kan være så skræmmende både at komme i gang med og holde fast i.

Heldigvis er der med Ereban: Shadow Legacy, et stealth-platformspil fra Baby Robot Games, tror jeg, at jeg har fundet en god indgang til genren. Efter min mening opfylder det lige akkurat nok af genrens kriterier til at kunne betegnes som den letteste af de fordybende simulationer, idet det blander spillerens valg, åbne missioner og et alsidigt udvalg af evner, der hjælper dig med at fuldføre din mission, hvor den vigtigste er den Splatoon-inspirerede kernemekanik, Shadow Merge.

Ereban: Shadow Legacy

Trangen til at fusionere

(Billedkredit: Baby Robot Games)

I Ereban: Shadow Legacy spiller du som Ayana, den eneste overlevende af de titulære Ereban, som alle er forsvundet på mystisk vis siden afslutningen på en voldsom energikrise. Som en humanoid Ereban kan Ayana forsvinde ind i skyggerne, hvilket gør hende fuldstændig usynlig for fjender og giver hende mulighed for at glide hen over de fleste skyggefulde overflader som en skyggefuld klat. Shadow Merge er i bund og grund barn-til-blæksprutte-mekanikken fra Splatoon, men i stedet for at affyre stråler af blæk for at skabe stier at svømme igennem, er du begrænset til de eksisterende skygger, som solen og lyset kaster.

Jeg valgte en mindre dødbringende tilgang i min gennemspilning, så det var nødvendigt at snige sig forbi fjender ved at finde smarte veje rundt om, over eller gennem forhindringer med Shadow Merge, men det fik mig også altid til at føle, at jeg virkelig havde overlistet Ayanas robotfjender, Syms. Jeg elsker, at udviklerne hos Baby Robot Games tydeligvis sætter stor pris på Splatoons grundlæggende bevægelsesevne, så de tog den og udvidede den til et helt nyt formål i Ereban: Shadow Legacy – nu er det et levedygtigt værktøj til stealth, bevægelse, kamp og puslespil. Det er en simpel mekanik, der er udført næsten perfekt, og det føles tilfredsstillende at bruge den, som man finder passende, uanset om det er en dødelig eller ikke-dødelig tilgang.

Indie Spotlight

(Billedkredit: Playstige Interactive)

Nogle gange virker det skamløst at riffe på de største genrehits – spørg bare Nightghast, et uhyggeligt budget-gyserspil i stil med P.T., Resident Evil og Silent Hill.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.