Hvad er klokken Travis Scott i Fortnite? Sådan kan du se Fortnite Travis Scott koncert

(Billedkredit: Epic Games)

Du har måske hørt, at en stor stjerne kommer til spillet, og undrer dig over, hvornår er tid for Travis Scott i Fortnite? Den gode nyhed er, at det snart kommer, og mellem torsdag 23. april og lørdag 25. april har du fem muligheder for at deltage i Fortnite Travis Scott-koncerten. Som med den tidligere musikoptræden fra DJ Marshmello tilbage i 2019, vil der være en begrænset tidsindstillingsbegivenhed føjet til spillet til denne koncert, så vær med på det rigtige tidspunkt og gør dig klar til at afslutte Fortnite Astronomical udfordringer, mens du oplever en musikal rejse og verdenspremiere på et helt nyt spor fra Travis Scott.

Hvis du vil vide, hvordan man kan se Fortnite Travis Scott-koncerten, så læs videre, da vi har detaljer om alle de tidspunkter, hvor begivenheden kommer live i Fortnite, og hvad du skal gøre for at blive involveret i denne unikke oplevelse.

Fortnite Deadpool udfordringer | Fortnite Brutus ‘briefing udfordringer | Fortnite TNTinas prøveudfordringer | Fortnite Meowscles ‘ondskabsudfordringer | Fortnite Skye’s Adventure udfordringer | Fortnite Midas ‘Mission udfordringer | Fortnite stjæler sikkerhedsplaner og leverer dem til SHADOW eller GHOST | Fortnite ødelægger GHOST eller SHADOW dropboxes | Fortnite leverer fisk til SHADOW eller GHOST | Fortnite find SHADOW eller GHOST Ollie | Fortnite Kapitel 2 Sæson 3

Hvad er klokken Travis Scott i Fortnite

(Billedkredit: Epic Games)

I henhold til annonceringen i spillet såvel som den officielle meddelelse, vil Fortnite Travis Scott Astronomical begivenhed finde sted over fem ‘turnédatoer’ for at give spillerne mulighed for at passe ind i deres egne tidszoner og tidsplaner. Tidspunktet for disse shows er som følger:

  • Amerika: torsdag 23. april @ 16:00 PDT / 19:00 EDT / 12 am (fre. 24. april) BST
  • EU & ME: Fre 24 april @ 07:00 PDT / 10:00 EDT / 15:00 BST
  • Asien og Oceanien: Lørdag 25. april @ 21:00 (fre. 24. april) PDT / 12 am EDT / 05:00 BST
  • EU & ME: Lørdag 25. april @ 08:00 PDT / 11:00 EDT / 16:00 BST
  • Amerika: Lørdag 25. april @ 15:00 PDT / 18:00 EDT / 23:00 BST

Selvom Fortnite Travis Scott begivenhedstiminger, der er anført her, er markeret med regioner, er dette bare de mest praktiske tidszoner for koncerterne, og der er ingen regionlås på forestillingerne, så du kan deltage i den eller de (n) du kan lide. Døre åbnes 30 minutter før showene starter, og serverne kan blive fulde til store begivenheder som dette, så vi anbefaler at du deltager så hurtigt som muligt for at sikre, at du får se og ikke gå glip af noget af det sjove.

Når tiden er inde, skal du gå til skærmbilledet til valg af tilstand, og du skal se muligheden for Fortnite Travis Scott Astronomical-begivenhed, så vælg, så tryk derefter på Play-prompten for at blive involveret i koncerten. god fornøjelse!

Fortnite patch noter | Fortnite tip | Fortnite kort | Fortnite våbenopgraderingsbænke | Fortnite resultater | Fortnite Creative-koder | Fortnite 2FA | Sådan aktiveres Fortnite-kampe på tværs af platforme | Sådan niveaues du hurtigt op i Fortnite | Sådan får du gratis Fortnite V-Bucks | Fortnite Starter Pack