Helldivers 2-udstyret med “uendelig ammunition, lad aldrig igen” har gjort kampen mod Automatons så meget sjovere, at jeg aldrig kan gå tilbage.

Jeg kan ikke lide at genlade. Jeg forstår godt, hvorfor spil med pistoler tvinger dig til at genlade dem, og jeg sætter pris på en god genladningsanimation, men at minimere genladningstiden er generelt et af mine mål i alle skydespil. Det er derfor, jeg elsker våbenperks som Auto-Loading Holster og Ambitious Assassin i Destiny 2, og derfor spil som Doom Eternal, hvor våben heldigvis har bundløse magasiner, er nogle af mine favoritter. Det er også derfor, jeg er blevet fuldstændig forelsket i en kombination af to våben i Helldivers 2, som begge har uendelig eller pseudo-uendelig ammunition til magasiner, som du teknisk set aldrig behøver at genlade. Jeg er hooked på LAS-99 Quasar Cannon såvel som den ydmyge LAS-16 Sickle, og at kombinere de to har været helt himmelsk.

Begrav mig med mine evige våben

Helldivers 2 LAS-16 Sickle

(Billedkredit: Arrowhead Game Studios)

Når jeg vælger våben, builds og strategier i spil, har jeg bemærket, at jeg er begyndt at værdsætte pålidelighed og konsistens mere end teoretisk topydelse. Mit ord for dette er, hvor “behageligt” noget føles. Hvis en mulighed teknisk set er lidt svagere end metavalget, men den er meget lettere at bruge og føles bedre i mine hænder, tager jeg den behagelige mulighed næsten hver gang. Og folkens, Quasar-Sickle-kombinationen er lige så behagelig som en kølig, specialstøbt pude med hukommelsesskum kl. 2 om natten på en varm sommerdag.

Quasar Cannon er dybest set en laserbaseret raketkaster med uendelig ammunition og en overophedningsmekanisme, nemlig en nedkølingstid på ca. 10 sekunder efter hvert skud. Du lader en kugle op, skyder hovedet af en Terminid Charger eller Automaton Hulk med ekstrem demokratisk fordomsfuldhed og lægger derefter våbnet væk i et stykke tid, før du kan affyre det igen. Der er ingen kedelige pauser for at genlade tunge patroner. Bliv ved med at bevæge dig, og lad Quasar gøre sit arbejde.

Opladningsperioden er ikke særlig lang, og nedkølingen føles heller ikke så lang. Begge dele er nemme kompromiser, da Quasar har totalt uendelig ammunition. Der er ingen reserver; hvis denne ting er off-cooldown, kan du affyre den for evigt. Det gør den utroligt fleksibel og stressfri at bruge ude i felten i den galaktiske krig, og dens betydelige stopkraft gør den til et solidt valg mod stort set enhver fjende.

ret episk Quasar-øjeblik, skød et bot-drop ned på vej til den ensomme ulv i vores gruppe (før målet!) fra r/Helldivers

Jeg kan ikke lide at genlade. Jeg forstår godt, hvorfor spil med pistoler tvinger dig til at genlade dem, og jeg sætter pris på en god genladningsanimation, men at minimere genladningstiden er generelt et af mine mål i alle skydespil. Det er derfor, jeg elsker våbenperks som Auto-Loading Holster og Ambitious Assassin i Destiny 2, og derfor spil som Doom Eternal, hvor våben heldigvis har bundløse magasiner, er nogle af mine favoritter. Det er også derfor, jeg er blevet fuldstændig forelsket i en kombination af to våben i Helldivers 2, som begge har uendelig eller pseudo-uendelig ammunition til magasiner, som du teknisk set aldrig behøver at genlade. Jeg er hooked på LAS-99 Quasar Cannon såvel som den ydmyge LAS-16 Sickle, og at kombinere de to har været helt himmelsk.

Begrav mig med mine evige våben

(Billedkredit: Arrowhead Game Studios)

Når jeg vælger våben, builds og strategier i spil, har jeg bemærket, at jeg er begyndt at værdsætte pålidelighed og konsistens mere end teoretisk topydelse. Mit ord for dette er, hvor “behageligt” noget føles. Hvis en mulighed teknisk set er lidt svagere end metavalget, men den er meget lettere at bruge og føles bedre i mine hænder, tager jeg den behagelige mulighed næsten hver gang. Og folkens, Quasar-Sickle-kombinationen er lige så behagelig som en kølig, specialstøbt pude med hukommelsesskum kl. 2 om natten på en varm sommerdag.

Quasar Cannon er dybest set en laserbaseret raketkaster med uendelig ammunition og en overophedningsmekanisme, nemlig en nedkølingstid på ca. 10 sekunder efter hvert skud. Du lader en kugle op, skyder hovedet af en Terminid Charger eller Automaton Hulk med ekstrem demokratisk fordomsfuldhed og lægger derefter våbnet væk i et stykke tid, før du kan affyre det igen. Der er ingen kedelige pauser for at genlade tunge patroner. Bliv ved med at bevæge dig, og lad Quasar gøre sit arbejde.

Opladningsperioden er ikke særlig lang, og nedkølingen føles heller ikke så lang. Begge dele er nemme kompromiser, da Quasar har totalt uendelig ammunition. Der er ingen reserver; hvis denne ting er off-cooldown, kan du affyre den for evigt. Det gør den utroligt fleksibel og stressfri at bruge ude i felten i den galaktiske krig, og dens betydelige stopkraft gør den til et solidt valg mod stort set enhver fjende.

ret episk Quasar-øjeblik, skød et bot-drop ned på vej til den ensomme ulv i vores gruppe (før målet!) fra r/Helldivers

Sickle fungerer lidt anderledes. Det er en laserbaseret angrebsriffel med stor rækkevidde, et sejt trådkors plus et sæt langtrækkende kikkertsigter og en kort opladningsperiode, der fører direkte til konstant hurtig ild, der føles som en minikædepistol. Den har også en overophedningsmåler, men når du har nået det maksimale, kan du “genlade” den ved at indsætte en ny energikølelegeme, så du kan skyde løs igen.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.