Godzilla x Kong forseglede aftalen: Jeg vil bare så gerne have, at kaijuerne bliver venner

Det følgende indeholder spoilers for *Godzilla x Kong: The New Empire*.

Da jeg gik ind til Godzilla x Kong: The New Empire, glædede jeg mig kun til én ting: at se de to titulære Titans blive bedste venner. Alle løfterne i filmens markedsføring lod til at indikere, at vi ville få en haters-to-buddies-film for duoen, hvor monstrene sammen tager kampen op mod den skurkagtige Skar King. Jeg kunne ikke vente med at se Godzilla og Kong lægge deres uoverensstemmelser til side og forene sig – måske også forsegle aftalen med et sødt kram, for hvorfor ikke?

Men i stedet viste filmen os en Godzilla og Kong, som næppe er mere end modvillige allierede. For det første er Godzilla stadig rasende over Kongs generelle eksistens og går så langt som til at krydse en afstand på over 3.000 km fra Gibraltar til Kairo på et øjeblik bare for at begynde at give den gigantiske abe en ordentlig omgang. Jeg vidste ikke, at jeg havde brug for at se Godzilla give Kong en suplexing før denne film.

Og det er heller ikke noget, Kong kan kommunikere til Godzilla, der får den gigantiske, vrede øgle til at falde til ro. Det er tilsynekomsten af den majestætiske Mothra, der formår at dulme Godzillas temperament og overbevise ham om at slå sig sammen med Kong.

Det gør ikke noget, tænkte jeg, for i det mindste vil de være bedste venner, når rulleteksterne ruller. Forestil dig min overraskelse, da Godzilla og Kong i stedet for at springe glade ind i solnedgangen sammen, når Skar King er besejret, og den smukke Shimo er befriet, dybest set kun deler et betydningsfuldt blik, før de skilles. Hvad sker der?

Maksimal Godzilla

godzilla x kong

(Billedkredit: Warner Bros. Pictures)

En af grundene til, at jeg tror, at filmen ikke helt kunne bringe ‘Zilla og Kong sammen, er, at min elskede Godzilla simpelthen ikke havde nok skærmtid. Kong fik al opmærksomheden i denne film, hvilket jeg næppe kan bebrejde ham, for jeg nød at se den store fyr lave sine små (store?) aktiviteter, som at tage et bad eller spise en snack i den hule jord. Han har også en ret cool udvikling, hvor han får følgeskab og fællesskab i sit nye hjem. Det er godt for ham!

Men min kære Godzilla er efterladt i stikken, og selvom jeg respekterer hans uovertrufne hater-energi, når han systematisk opsporer og nedlægger forskellige kaiju og atomanlæg, ville jeg gerne have set lidt mere til ham. Er han okay? Er han glad? Hvad har han gang i? Alle disse spørgsmål er ubesvarede.

Tilmeld dig GamesRadar+-nyhedsbrevet

Ugentlige sammendrag, fortællinger fra de fællesskaber, du elsker, og meget mere

Det følgende indeholder spoilers for *Godzilla x Kong: The New Empire*.

Da jeg gik ind til Godzilla x Kong: The New Empire, glædede jeg mig kun til én ting: at se de to titulære Titans blive bedste venner. Alle løfterne i filmens markedsføring lod til at indikere, at vi ville få en haters-to-buddies-film for duoen, hvor monstrene sammen tager kampen op mod den skurkagtige Skar King. Jeg kunne ikke vente med at se Godzilla og Kong lægge deres uoverensstemmelser til side og forene sig – måske også forsegle aftalen med et sødt kram, for hvorfor ikke?

Men i stedet viste filmen os en Godzilla og Kong, som næppe er mere end modvillige allierede. For det første er Godzilla stadig rasende over Kongs generelle eksistens og går så langt som til at krydse en afstand på over 3.000 km fra Gibraltar til Kairo på et øjeblik bare for at begynde at give den gigantiske abe en ordentlig omgang. Jeg vidste ikke, at jeg havde brug for at se Godzilla give Kong en suplexing før denne film.

Og det er heller ikke noget, Kong kan kommunikere til Godzilla, der får den gigantiske, vrede øgle til at falde til ro. Det er tilsynekomsten af den majestætiske Mothra, der formår at dulme Godzillas temperament og overbevise ham om at slå sig sammen med Kong.

Det gør ikke noget, tænkte jeg, for i det mindste vil de være bedste venner, når rulleteksterne ruller. Forestil dig min overraskelse, da Godzilla og Kong i stedet for at springe glade ind i solnedgangen sammen, når Skar King er besejret, og den smukke Shimo er befriet, dybest set kun deler et betydningsfuldt blik, før de skilles. Hvad sker der?

Maksimal Godzilla

  • (Billedkredit: Warner Bros. Pictures)
  • En af grundene til, at jeg tror, at filmen ikke helt kunne bringe ‘Zilla og Kong sammen, er, at min elskede Godzilla simpelthen ikke havde nok skærmtid. Kong fik al opmærksomheden i denne film, hvilket jeg næppe kan bebrejde ham, for jeg nød at se den store fyr lave sine små (store?) aktiviteter, som at tage et bad eller spise en snack i den hule jord. Han har også en ret cool udvikling, hvor han får følgeskab og fællesskab i sit nye hjem. Det er godt for ham!
  • Men min kære Godzilla er efterladt i stikken, og selvom jeg respekterer hans uovertrufne hater-energi, når han systematisk opsporer og nedlægger forskellige kaiju og atomanlæg, ville jeg gerne have set lidt mere til ham. Er han okay? Er han glad? Hvad har han gang i? Alle disse spørgsmål er ubesvarede.
  • Tilmeld dig GamesRadar+-nyhedsbrevet
  • Ugentlige sammendrag, fortællinger fra de fællesskaber, du elsker, og meget mere
  • Kontakt mig med nyheder og tilbud fra andre Future-brandsModtag e-mails fra os på vegne af vores betroede partnere eller sponsorerVed at indsende dine oplysninger accepterer du vilkårene og privatlivspolitikken og er 16 år eller derover.
Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.