Godfather -direktøren Francis Ford Coppola afslører, at han er fan af Deadpool

"Ryan (Billedkredit: 20. århundrede Fox)

Godfather -direktøren Francis Ford Coppola har delt sine tanker om Deadpool – og han er fan.

Coppola har tidligere kritiseret Marvel -film, men det ser ud til, at Ryan Reynolds -filmen er undtagelsen. ”Jeg kunne godt lide Deadpool, jeg troede, det var fantastisk,” fortalte instruktøren Sort (åbner i en ny fane).

“Jeg ved ikke, at nogen får noget ud af at se den samme film igen og igen,” sagde Coppola om Marvel tilbage i 2019 (H/T the Guardian (åbner i New Tab)). “Martin [Scorsese] var venlig, da han sagde, at det ikke er biograf. Han sagde ikke, at det er foragteligt, hvilket jeg bare siger, at det er.”

Godfather fejrer sit 50 -års jubilæum i år, og Coppola har afsløret sin yndlingsscene fra filmen. ”Jeg tror, ​​at min yndlingsscene er, når den lille dreng er sammen med sin bedstefar, og Marlon overraskede ham med Orange i munden i haven,” sagde han.

Hvad angår Deadpool, fortsætter denne franchise med den kommende Deadpool 3, der har landet Shawn Levy som sin direktør. Threequel markerer det tredje samarbejde mellem Reynolds og Levy: Duoen har også arbejdet sammen om Free Guy og den nyligt frigivne Netflix -film The Adam Project.

Marvel Studios præsident Kevin Feige har også bekræftet, at Deadpool 3 vil blive sat inden for MCU og vil blive R-klassificeret.

Marvel Universe fortsætter derefter med Moon Knight, der ankommer til Disney plus denne 30. marts. Det vil blive fulgt på den store skærm af Doctor Strange 2 denne 6. maj, og derefter begynder Ms. Marvel streaming den 8. juni.

Mens du venter, kan du tjekke vores ultimative guide til Marvel Fase 4 for alt andet, MCU har i vente for os.

"Molly Molly Edwards

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting film og tv til webstedets samlede film- og SFX -sektioner. Jeg har tidligere arbejdet med Disney Magazines -teamet på øjeblikkelige medier og skrev også på CBeebies, Mega!, Og Star Wars Galaxy -titler, efter at jeg fik min BA på engelsk.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.