Er eksploderende røde tønder den største kliché i videospil?

Hej igen og velkommen til The Fixer, en månedlig kolonne, hvor jeg – den mest unikke kvalificerede spilkritiker arbejder i dag – gør min uundgåelige ekspertise mod de allerbedste gaming clichéer, som en Death Star fokuserer sin store grønne laser på en planet fuld af dumme Ewoks. Min lange karriere brugte fixeringsspil har afhjulpet nogle af branchens mest lumske troper. For eksempel, før jeg kom sammen, var det almindeligt for hver første person shooter at have en in-game baggrundskontrol, før du kunne få en pistol. Spil ville simulere i grusomme real-time den to-ugers afkølingstid, der kræves for at købe skydevåben, mens udenfor de invaderende fremmede kræfter slog byer til jorden, da den ihærdige lovlydige hovedperson stjal hjælpeløst fra sit stue vindue. Det var en vrøvl idé, og det er ærligt svært at tro, at det nogensinde eksisterede.

  • Læs mere fra ‘The Fixer’ ved at abonnere på Official Xbox Magazine

I dag fokuserer jeg dog på mine Fixer bjælker på, hvad der må være den mest vedholdende kliché af alle tider, et objekt så allestedsnærværende, at et spil uden en næppe kunne betragtes som et spil overhovedet. Jeg taler om den cylindriske dårlige dreng, den varme røde eksplosion i en tin, det taljehøje rør af brandfarlig saft, som nazister og dæmoner uforklarligt vælger at samle. Kan du fortælle hvad det er endnu? Læser, det er på tide, vi fik det eksploderende tønde, som i øjeblikket tager hensyn til sin BAFTA-værdige ydelse af cylindrisk skarlet volatilitet i Division 2.

Problemet

Selv Division 2 har handy røde eksplosable tønder overalt

Olie tønde har været en hæftning af videospil siden det var muligt at få nok pixels på skærmen til at gøre en, men i deres tidlige år var disse proto-tønder skuffende inert og resolutt uklassive. Visst, burly håndtere i beat-emner ville lejlighedsvis chucke dem fra dig på bagsiden af ​​en flyttevogn, men risikoen de udgjorde kunne let afværges ved at træde et par meter til venstre eller højre, da de skød uskadeligt overhead.

Deres udvikling i de store liga bangers vi kender og elsker i dag kan spores tilbage til deres breakout udseende i 1993’s Doom, hvor de præsenterede både en fare for spilleren og en mulighed for at afsætte store kædereaktioner, der ville resultere i en uopmærksom dæmon, der blev eksploderet i tarm. År senere, da ragdoll-fysik kom sammen, kunne designere ikke modstå programmeringsfjender til at kaste omkring eksploderende tønder, som om de var i en kamikaze strikkekreds, så spillerne kunne sende deres karbonerede korpser i karriere igen og igen.

Og det er temmelig meget, hvor tøndeens udvikling rullede til en stopper. Eksploderende tønder har angrebet hvert spil, herunder Halvt liv, Resident Evil, Tomb Raider, Borderlands, Far Cry og Bare fordi – det ville næsten være hurtigere at liste de spil der gør ikke funktion dem), men udover når de bruges som provisoriske tabeller i pop-up hipster Kombucha barer, møder du simpelthen dem aldrig i den virkelige verden.

Løsningen

Er det en eksploderende tønde? Nå, det er ikke rødt, så … det skal være okay, hvis jeg skyder den

Rollen som en eksploderende tønde er simpelthen at give noget farverigt at sigte mod udover de onde, og det medfører også en vis grad skade for nogen i nærheden. Hvad kunne vi erstatte det med, der stadig ville opfylde disse kriterier? Hvad med bogstaveligt talt noget andet, som vandballoner fyldt med varme æggehvider, pinatas fulde af dårlige lugte eller en genlukkelig frysepose med en enkelt vred veps inde.

  • De mest latterlige eksplosive røde tønder i spilhistorie

For de resterende eksploderende tønder, som vi ikke kan slippe af med, bør spil gøre det mere troværdigt, at alle i deres rette sind vil forsætligt stå ved noget så farligt. Lyddesignere kunne optage uddrag af fortolkningsdialog for spilleren at overhøre, f.eks. “Jeg er kun to uger væk fra at tjene min tøndeinspektørcertifikat” eller “denne tønde bringer mig stor trøst, som det minder mig om min døde mand, der døde ved at stå for tæt på en eksploderende tønde “. Så kunne vi til sidst give eksploderende tønder albuen. Bare ikke for kraftigt.

Fixer tager sigte på flere videospilklicher, overbrugte troper og generel tull hver måned i Officielt Xbox Magazine.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.