En Apex Legends fan gjorde en fuld rap med Lifeline stemme prøver og det er så godt

Jeg forsøger stadig at finde ud af, hvordan man kan vinde et retfærdigt skud i Apex Legends, mens andre mennesker river deres lydfiler ud for at gøre ærligt for godt rap spor; Lifeline vender et nyt blad som Lil LL i denne catchy-as-hell sang med titlen Mozambique ‘ere. Med hvor godt den blev produceret, ville du blive tilgivet, fordi det var et hemmeligt spor fra lydholdet på Respawn Entertainment, men det er faktisk en skabelse af Apex fan Xaro93.

Mozambique ‘ere bruger Apex Legends’ svimlende udvalg af voice-lines i spillet til at konstruere tre vers og et kor, der legitimt lyder som fortællingstekster: Lifeline viste sin dygtighed ved at klare at dræbe nogen med Mozambique, nu fortæller hun dem ikke at blive modløse og prøv igen næste gang. Det er en temmelig opløftende besked, da det også er en slags sporet.

Åh, og hvis du er nysgerrig, er det den person, der rent faktisk udtalte alle disse linjer. Jeg spekulerer på, om Mela Lee så dette på et hvilket som helst tidspunkt, da hun var i optagekabinen …

Mit første spil i 2019 og jeg bliver en #Legend #ApexLegends Jeg er beæret over at kunne meddele, at jeg spiller #Lifeline pic.twitter.com/o7RRzSKivKFebruary 4, 2019

Hvad denne sang gjorde mig mest indlysende er, hvor mange forskellige stemme linjer der er i Apex, for ikke at nævne forskellige leverancer til samme linje. Mit hoved er spinding. Mozambique ‘ere kombinerer alt det med et instrumental spor, som efter min mening både dumper og slår. Især den sidste del. Der er endda en stille teaser for Caustic i slutningen, og jeg kan ikke vente med at høre, hvad den edgy bastard lyder som i sin fulde sang.

Apex Legends review | Sådan downloades Apex Legends | Apex Legends Map guide| Apex Legends tips | Apex Legends Finishers| Bedste Apex Legends våben | Bedste Apex Legends tegn| Apex Legends high level loot guide | Apex Legends Heirlooms Guide | Apex Legends crafting metal guide | Apex Legends Loot Tick placeringer | Apex Legends Nessy guide | Apex Legends cross-play

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.