Elder Scrolls Onlines store 10-års jubilæumsopdatering er en efterårsrejse hjem for Oblivion-fans og et værdigt skridt fremad for MMO’et

The Elder Scrolls Online fejrer sin 10-års fødselsdag med Gold Road-kapitlet, og det er lige så meget en hjemvenden for gamle Elder Scrolls-fans, som det er et skridt fremad for spillere, der søger lidt variation i ZeniMax Onlines MMORPG.

Jeg tilbragte lidt tid med det nye kapitel forud for lanceringen i juni og blev ærlig talt en smule overvældet. Uanset hvor jeg gik hen, om det var i den store nye West Weald-zone, der var fyldt med efterårsfarver og mystiske nye accenter, eller når jeg navigerede i menuerne, ville jeg se og lære mere.

Gold Road er ESO’s største opdatering i år og indeholder 30 timers nyt historieindhold, der udforsker en ny daedrisk prins ved navn Ithelia, en karakter, der aldrig før er set i hele Elder Scrolls-franchisen. Ithelias planer manifesterer sig tilsyneladende tidligt i kapitlet med ankomsten af en mystisk magisk anomali, der har skræmt stort set alle i West Weald.

Jeg havde ikke nær nok tid med kapitlet til at føle, at jeg bare kradsede lidt i historiens overflade, men det, jeg spillede, var lige så spændende, som man kan forvente af ZeniMax Online. Grundlæggende starter tingene på samme måde som i tidligere kapitler, i den forstand at der sker noget underligt og mystisk, som du bliver bedt om at undersøge, uundgåeligt ved at tale med snakkesalige lokale, udforske nye landskaber fyldt med liv, jeg ikke har mødt før, og rydde fangehuller.

Når det er sagt, er jeg konstant imponeret over det skriftlige arbejde, og i betragtning af at vi kun får én stor opdatering om året, og Elder Scrolls 6 ikke er i sigte, er jeg mere end glad for at blive opslugt af endnu en fortælling om konspiration og triumf over det onde. For mig personligt er det mere end noget andet den rige historie, historieskrivningen og verdensopbygningen, der gør ESO til et af de bedste MMO’er, og mit første indtryk af Gold Roads historie er, at det ikke bryder med den tradition.

Der er skrevet på væggen

Elder Scrolls Online

(Billedkreditering: Bethesda)

The Elder Scrolls Online fejrer sin 10-års fødselsdag med Gold Road-kapitlet, og det er lige så meget en hjemvenden for gamle Elder Scrolls-fans, som det er et skridt fremad for spillere, der søger lidt variation i ZeniMax Onlines MMORPG.

Jeg tilbragte lidt tid med det nye kapitel forud for lanceringen i juni og blev ærlig talt en smule overvældet. Uanset hvor jeg gik hen, om det var i den store nye West Weald-zone, der var fyldt med efterårsfarver og mystiske nye accenter, eller når jeg navigerede i menuerne, ville jeg se og lære mere.

Gold Road er ESO’s største opdatering i år og indeholder 30 timers nyt historieindhold, der udforsker en ny daedrisk prins ved navn Ithelia, en karakter, der aldrig før er set i hele Elder Scrolls-franchisen. Ithelias planer manifesterer sig tilsyneladende tidligt i kapitlet med ankomsten af en mystisk magisk anomali, der har skræmt stort set alle i West Weald.

Jeg havde ikke nær nok tid med kapitlet til at føle, at jeg bare kradsede lidt i historiens overflade, men det, jeg spillede, var lige så spændende, som man kan forvente af ZeniMax Online. Grundlæggende starter tingene på samme måde som i tidligere kapitler, i den forstand at der sker noget underligt og mystisk, som du bliver bedt om at undersøge, uundgåeligt ved at tale med snakkesalige lokale, udforske nye landskaber fyldt med liv, jeg ikke har mødt før, og rydde fangehuller.

Når det er sagt, er jeg konstant imponeret over det skriftlige arbejde, og i betragtning af at vi kun får én stor opdatering om året, og Elder Scrolls 6 ikke er i sigte, er jeg mere end glad for at blive opslugt af endnu en fortælling om konspiration og triumf over det onde. For mig personligt er det mere end noget andet den rige historie, historieskrivningen og verdensopbygningen, der gør ESO til et af de bedste MMO’er, og mit første indtryk af Gold Roads historie er, at det ikke bryder med den tradition.

Der er skrevet på væggen

(Billedkreditering: Bethesda)

Med hensyn til gameplay bringer Gold Road nye delves, offentlige dungeons, selvstændige quests, Mirrormoor Incursion world events, world bosses, nye unikke samleobjekter og antikviteter og et nyt deck til kortspillet Tales of Tribute fra 2022’s High Isle. Men den største faktiske ændring i gameplayet er uden tvivl det nye Scribing-system, som kreativ direktør Rich Lambert beskrev som kapitlets “back of the box feature” og et potentielt forspil til fuld magi. Sagen er, at det allerede minder meget om spell-crafting; bare mere rudimentært i sin indledende form.

Elder Scrolls Online

Denne Gold Road-eksklusive tilføjelse tilføjer Grimoires, en ny type færdigheder, som du kan samle op gennem kapitlets questline og bruge sammen med dine eksisterende færdigheder. Forskellen er, at Grimoires kan skræddersys til at udføre flere ekstra evner ud over deres grundlæggende funktioner. For eksempel er Soul Touch en grimoire, hvis unikke funktion lader dig zappe sjælemagi fra “kernen af dit væsen” og kaste den mod fjender og allierede. Men du kan pille ved Soul Touch og tilføje primære, sekundære og tertiære scripts, så den ud over sin basiskraft også kan skabe et skadesskjold for en allieret, trække fjender op til dig eller endda forbruge en soul gem for at få en Ultimate – alt afhængigt af, hvad du vælger at knytte til den.

Tilmeld dig GamesRadar+’s nyhedsbrev

Ugentlige sammendrag, fortællinger fra de fællesskaber, du elsker, og meget mere

Kontakt mig med nyheder og tilbud fra andre Future-brandsModtag e-mails fra os på vegne af vores betroede partnere eller sponsorerVed at indsende dine oplysninger accepterer du vilkårene og privatlivspolitikken og er 16 år eller derover.

Den version af Scribing, jeg legede med i dag, var meget basal, men der er planer om at gøre den mere robust inden lanceringen. Alligevel er det nemt at se, hvordan det kan blive en drøm for rollespillere og en livredder for spillere, der gerne vil skifte forskellige dele af deres build ud uden at skulle respecde. Det er virkelig en massiv ændring af ESO-metaen, og jeg forventer, at den vil blive justeret løbende i lang tid, før den er balanceret helt rigtigt. Lige nu virker det, som om det kan være et nemt system at misbruge og bygge OP-figurer med, men jeg har heller ingen tvivl om udviklerteamets evne til at vedligeholde det, indtil det føles fair.

Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online fejrer sin 10-års fødselsdag med Gold Road-kapitlet, og det er lige så meget en hjemvenden for gamle Elder Scrolls-fans, som det er et skridt fremad for spillere, der søger lidt variation i ZeniMax Onlines MMORPG.

Jeg tilbragte lidt tid med det nye kapitel forud for lanceringen i juni og blev ærlig talt en smule overvældet. Uanset hvor jeg gik hen, om det var i den store nye West Weald-zone, der var fyldt med efterårsfarver og mystiske nye accenter, eller når jeg navigerede i menuerne, ville jeg se og lære mere.

Gold Road er ESO’s største opdatering i år og indeholder 30 timers nyt historieindhold, der udforsker en ny daedrisk prins ved navn Ithelia, en karakter, der aldrig før er set i hele Elder Scrolls-franchisen. Ithelias planer manifesterer sig tilsyneladende tidligt i kapitlet med ankomsten af en mystisk magisk anomali, der har skræmt stort set alle i West Weald.

Jeg havde ikke nær nok tid med kapitlet til at føle, at jeg bare kradsede lidt i historiens overflade, men det, jeg spillede, var lige så spændende, som man kan forvente af ZeniMax Online. Grundlæggende starter tingene på samme måde som i tidligere kapitler, i den forstand at der sker noget underligt og mystisk, som du bliver bedt om at undersøge, uundgåeligt ved at tale med snakkesalige lokale, udforske nye landskaber fyldt med liv, jeg ikke har mødt før, og rydde fangehuller.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.