Call of Duty Warzone-download: Sådan får du det på PS4, Xbox One og PC

(Billedkredit: Activision)

Call of Duty Warzone, der blev annonceret kun en dag før lanceringen, er tilgængelig på alle nuværende gen-platforme (ekskl. Nintendo Switch) den 10. marts. Spørgsmålet er, hvordan downloader du det egentlig? Da det er en gratis at spille oplevelse, der er åben for alle, gør du ikke det brug for at have Call of Duty: Modern Warfare downloadet, selvom det gør Call of Duty Warzone-download-filstørrelsen betydeligt mindre. Her er alt hvad du behøver at vide om, hvordan du downloader Call of Duty Warzone på PS4, Xbox One og PC.

Sådan downloades Call of Duty Warzone

(Billedkredit: Activision)

For alle, der allerede ejer Modern Warfare, er det første skridt at sikre, at du har det fulde spil downloadet. Når du gør det, skal du gå ind i hovedmenuen, og Warzone vil være en mulighed, der erstatter det, der tidligere blev kaldt “Classified”. Da du allerede ejer spillet, har du adgang til det fra 8 AM PDT / 11AM EDT / 15:00 GMT – en fire timers headstart over ikke-moderne krigsførere. Der vil være en download på ca. 18-22 GB i størrelse, så når downloadet er afsluttet, kan du hoppe ind og spille.

Hvis du ikke ejer Modern Warfare, skal du gå til din respektive butik på konsoller (PSN Store eller Microsoft Store) og søge efter “Warzone”. Hvis du er på pc, skal du sørge for, at Battle.net er installeret, og at det skal dukke op som en mulighed i venstre side på listen over spil. Desværre for dig vil den kun være tilgængelig fra 12:00 PDT / 15:00 EDT / 19:00 GMT som en individuel download, og filstørrelsen vil være 83-101GB. Selvfølgelig er det en ganske tøff download, så sørg for, at du starter den, så snart den bliver tilgængelig, fordi det kan tage op til flere timer afhængigt af din tjenesteudbyder og båndbredde.

Det er alt, hvad der er til det! Call of Duty Warzone er helt crossplay, så du kan hoppe ind med dine venner uanset hvilket system de spiller på. Du kan også finde ud af mere information i det officielle Activision-blogindlæg om Warzone.