Borderlands 3 vil lade dig glide rundt ligesom Apex Legends

Som en del af dagens Borderlands 3 gameplay afslører stream, viste Gearbox en række lovende tilføjelser til spilets centrale FPS mekanikere, den største er Apex Legends-stil glidende. Hvis du crouch mens du kører, glider du frem som John Wick. Min krop er klar.

Det kan lyde som en mindre tilføjelse, men det bør gå langt for at udjævne staccato-bevægelsen fra tidligere Borderlands-spil. Bare at komme rundt kunne blive monotont, og at tage dækningen var lidt akavet, så det er opmuntrende at se Borderlands 3, der forbedrer sig på bevægelse. Apex Legends var bestemt ikke den første FPS for at give spillere mulighed for at glide rundt, men glidende er en af ​​de mest populære og sjove dele af kampens royale shooter. Jeg ved, at jeg altid savner at glide, når jeg bytter fra Apex til en anden shooter, så jeg er begejstret for at se det i Borderlands.

I samme vene vil Borderlands 3 have et ordentligt mantlingssystem: du kan trykke spring igen i luften for at gribe ind og blande op i nærliggende ledges. Igen bør dette forbedre processen med at udforske niveauer og finde dækning. Taler om dækning: Ud over mere poleret bevægelse vil Borderlands 3 introducere en anden FPS-hæfteklamme i form af ødelæggelig dækning. Borderlands har altid været en arkadeskytter i stedet for en dækbaseret, men som Doom (2016) og utallige andre har påvist, er det også rart at have intuitivt dækning, som du kan stole på i en kniv. Jeg glæder mig til at glide mellem stykker af hurtigt desintegrerende dæk, da jeg popper rundt om Pandora.

Vi talte til Gearbox om hvordan de lavede skurke til at følge Handsome Jack og blandede dem ind i sin uventet relatable verden.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.