Apex Legends køreplan: flere våben og tegn bekræftet med nye kort og tilstande på vej

Apex Legends kom i varmere end en orbital drop pod på mandag, og udvikleren Respawn er allerede plage på nye kort og modes til spillet. En “Deep Dive Trailers” til Apex Legends indeholder et snigkig på indholdet af fire kommende sæsoner i løbet af 2019, og studiestifter Vince Zampella gik endnu længere ind i fremtiden i et interview med VentureBeat.

Apex Legends Map guide| Apex Legends tips | Apex Legends Finishers Guide | Sådan downloades Apex Legends

Lad os starte med interviewet, som blev udført et par dage før spillet blev lanceret. Zampella var optimistisk, da han blev spurgt om de slags ting, Apex kunne gøre i fremtiden, og efterlod døren åben til endnu mere, alt efter hvordan spillerne reagerede. I går afslørede han, at Apex formåede at tiltrække mere end en million spillere i løbet af de første 8 timer, så … godt tegn!

“Dette er bare starten på vores rejse,” sagde Zampella. “Der vil være nye kort, nye tilstande, nye figurer, nye våben, nye skind. Der kommer masser af ting i løbet af det næste år til 10, måske. Det afhænger af hvor succesfulde det er.”

Spillets køreplan som vist ovenfor indeholder også omtale af nye legends (spilbare figurer), våben og kosmetiske genstande. Det siger ikke noget om nye kort eller tilstande, så vi må også vente forbi december 2019 for dem der skal dukke op, eller Respawn vil bare ikke begå en tidsplan for dem helt endnu. Jeg vil læne mig mod sidstnævnte mulighed – meget tvivlsomt, vi har kun den ene mode for hele året.

Jeg er alt for nye tilstande, så længe de fleste af dem stadig er squad-orienterede (jeg kan godt lide at spille Lifeline, medicinen, og hun ville ikke være meget sjovt). Nye kort kan være et vanskeligere emne. Fortnite har lavet et overbevisende argument for et mega-kort, som udvikler sig over tid. Apexs standardkort er dog meget mindre end Fortnite’s, så måske er det bedre at bare lægge en helt ny en gang imellem, en la PUBG?

Jeg forbliver åbenhvile på nogen måde, da jeg sandsynligvis bare ville have rullet mine øjne for en måned siden, hvis du fortalte mig en Titanfall-kamp royale uden titaner kom og det var en god tid.

Få mere at vide om, hvordan Apex Legends kom til at være i vores omfattende interview med sine skabere.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.