Ældste Scrolls 6 kunne starte så sent som i 2021 på grund af en kamp over det Bethesda Redfall varemærke

UPDATE: Jay J. Falconer, forfatter af Redfall serien, har haft kontakt med os med nedenstående information:

@zoe_dels Din Redfall-artikel. Mine advokater har forsøgt at kontakte spilfirma for at udarbejde en simpel licensaftale, så de kan bruge mit Redfall-navn. De ignorerede mig hver gang. Skam. Forladt mig ikke noget valg. Alt kunne have været undgået. Ring bare til mine advokater tilbage. 20. februar 2019

Ældste Scrolls 6 er en meget, meget langt væk, og hvis dette slag er noget at gå forbi, så er der ikke en nem tur at komme derhen. Youtuber Skullzi TV har opdaget, at BookBreeze.com modsætter sig Redfall-varemærkeansøgningen mod ZeniMax Media (dvs. ejerne af Bethesda Game Studios) over deres forsøg på at varemærke udtrykket ‘Redfall’. Ok, det lyder måske lige så spændende som et mindre plot punkt i lov og orden, men jeg talte til vores juridiske team og viser, at det er, når du graver ind i prøveperioden via USA’s Varemærke og Patent Office, at ting bliver interessante.

Se ind i prøveplanen, og det viser, at fristerne er planlagt til de vigtigste punkter i sagen, senest i august 2020. Jeg tror ikke, at nogen var under illusionen om at vi ville få ældre Scrolls Før Så, men det er det kolde, hårde bevis for, at der med et varemærkekamp der foregår, er der ingen chance for, at efterfølgeren til Skyrim snart kommer ud. Med denne modstand foregår der en lille chance, vi hører også noget officielt om den fulde titel enten (eller få en ny trailer – medmindre Bethesda skulle bare køre spillet med ‘Elder Scrolls 6’ som titlen i mellemtiden, ligesom det gjorde med deres E3 teaser trailer). Ja, det gør mig også ked af det. At også betyder, at uden titel og i mangel af nye aktiver kan vi ikke spekulere hvor det vil finde sted, eller hvad det handler om. Nu er jeg dobbelt trist.

Læs mere

Bethesda’s Redfall varemærke gør folk til at undre sig om, at ældste Scrolls 6 kunne indstilles under en dødbringende pest

Så hvorfor er BookBreeze.com imod ZeniMax’s Redfall-varemærke? Redfall er navnet på en etableret række post-apokalyptiske overlevelses thrillere af Jay J. Falconer, som BookBreeze.com udgiver. Hele sagen kommer ned på argumentet om, at offentligheden kan forveksle Zenimax’s Redfall-spil med Bestil Redfall (som ville være underligt forvirrende, hvis ZeniMax vil udgive lore bøger eller tegneserier om ældre Scrolls 6), og hvis BookBreeze.com nogensinde ville sælge spilrettighederne til Falconers bog, ville det naturligvis titlen være “Redfall”. Med hensyn til de næste trin kan ZeniMax overlade Redfall-varemærket og kalde Elder Scrolls 6 noget andet helt for at undgå, at den juridiske tvist muligvis sikrer (hvis ja, Redfall er den foreslåede titel til det næste Scrolls spil).

Eller ZeniMax kunne holde det ud og fortsætte med at fortsætte med sin varemærkeansøgning, hvilket betyder, at det i øjeblikket ikke ser ud til, at det vil være forbi indtil efter august 2020, hvilket betyder at med Starfield stadig skyldes at komme ud før ældste Scrolls 6, er vi stadig i lang ventetid når det kommer til næste afdrag i den fænomenalt succesfulde franchise. Boooo.

Vil du få mere ældre Scrolls godhed i dit liv? Ifølge en ESO dev, vil der være en anden konsolgenerering ud, før vi får chancen for at spille den.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.