Respawn på rebalancing Apex Legends ‘Mozambique haglgevær: “Nuværende plan er at fortsætte med at nyde memes”

Mozambique Shotgun er bestemt ikke blandt de bedste Apex Legends våben. Det lyder ret koldt på papir: det er del haglgevær, del pistol, og det brænder tre projektiler på en gang. Sagen er, at disse projektiler føles som popcorn, og jeg taler ekstra fluffy popcorn. Dens ynkelige, treårige magasin hjælper ikke noget, og i det hele taget føler Mozambique en smule mindre effektiv end at levere en streng taler-til. Det er bredt betragtet som den værste pistol i Apex Legends, og jeg kan ikke se, at det ændres når som helst snart.

Mange spillere har bedt om, at Mozambique bliver buffet på en eller anden måde. En Reddit-bruger spurgte udvikleren Respawn Entertainment om muligheden for en Mozam-buff i en nylig check-in-post med hensyn til det nye Havoc Energy Rifle, til hvilken senior spildesigner Sean Playback reagerede med prisværdigt ærlighed: “Nuværende plan er at fortsætte med at nyde memes , “sagde han og af gud er der memes. Han tilføjede, at “ADSing chokes spredes ned, hvilket gør det lettere at ramme dette mønster: to til brystet, et til hovedet.”

Åh, jeg ser, Mozambique brande i form af en akut trekant – to lave, en høje. Så hvis du går ind i og søger centermasse, kan du faktisk håndtere anstændige skader; Jeg mener, 45 til kroppen og 66 til hovedet er ikke dårligt. Se, min fejl troede, at dens skud gik, hvor i helvede de ville have, selvom det dumme tønde er berørt af fjendens freaking næsebor, der kaster dig med en maskinpistol, som du virkelig ønskede at du havde hentet i stedet. Nu Jeg forstår.

Afspilning var stødt af factoids og pointers for andre våben også, herunder nogle levedygtige. Han forklarede, at Havoc omhandler op til 55 skader i strålemodus, for eksempel, og at mens strålen ikke har nogen rejsetid (gør det til et “hitscan” våben), skader dets skade ned med afstand. Han drøftede også den samlede våbenbalance i en anden kommentar.

“Generelt føler vi, at våbenbalancen er i god form på live-spillet,” sagde han. “Vi kommer ikke til at skubbe balanceændringer meget ofte, men når vi gør det, er vores mål at du føler det på en cool, meta-shuffling måde.”

Med andre ord investerer du ikke i Mozambique lager.

Apex Legends Map guide | Apex Legends tips | Apex Legends Finishers Guide | Sådan downloades Apex Legends | Bedste Apex Legends tegn

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.