Harry Potter’s Daniel Radcliffe siger, at han er “ikke rigtig interesseret” i at reprise rollen for forbandet børnetilpasning

"Daniel (Billedkredit: Warner Bros.)

Harry Potter -stjernen Daniel Radcliffe har forklaret, hvorfor han ikke er særlig opsat på at optræde i en fremtidig tilpasning af Harry Potter og det forbandede barn, et teaterspil, der fortsætter historien om den dreng, der levede.

I et nyt interview med New York Times (åbner i den nye fane) blev skuespilleren spurgt om, hvordan han følte sig om filmskaber Chris Columbus – der instruerede Philosopher’s Stone and Chamber of Secrets – som udtrykte interesse for at udvikle en ny film med Radcliffe i centrum, og om han nogensinde ville overraske sin stjernefremstillingsrolle.

“Dette er ikke det svar, som nogen vil have, men jeg tror, ​​jeg var så i stand til at gå tilbage og nyde det, fordi det ikke er en del af mit daglige liv længere Max’s Harry Potter -genforening for nylig.

Specialet, der blev frigivet den 1. januar 2022, så 32-åringen komme sammen med Emma Watson, Rupert Grint, og flere af hans tidligere castkammerater for at fejre franchisens 20-års jubilæum.

”Jeg kommer til et punkt, hvor jeg har lyst til at komme ud af Potter OK, og jeg er virkelig tilfreds med, hvor jeg er nu, og at gå tilbage ville være en så massiv ændring i mit liv,” indrømmede han. “Jeg vil aldrig sige aldrig. Men Star Wars -fyre havde ligesom 30, 40 år, før de gik tilbage. For mig har det kun været 10. Det er ikke noget, jeg virkelig er interesseret i at gøre lige nu.”

Skrevet af Jack Thorne og baseret på en original historie af sig selv, John Tiffany og J. K. Rowling, Harry Potter og det forbandede barn finder sted nitten år efter begivenhederne i Harry Potter og The Deathly Hallows. Det følger Harry, der nu arbejder som Ministeriet for magi, og hans søn, førsteårs Hogwarts-studerende Albus Severus Potter, når de prøver at vende de mere tragiske øjeblikke i førstnævnte kamp mod Voldemort.

Radcliffe kan næste ses i den kommende action-komedie The Lost City sammen med Channing Tatum og Sandra Bullock. I det spiller han en excentrisk milliardær, der kidnapper en romantisk romanforfatter for at få den skat, der er nævnt i hendes seneste roman.

The Lost City frigiver den 25. marts i USA og 15. april i England. I mellemtiden kan du tjekke vores liste over de bedste komediefilm at se, før du dør (af latter).

"Amy Amy West

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en freelance -underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting TV og film på tværs af vores samlede film- og SFX -sektioner. Andre steder er mine ord blevet offentliggjort af dem som Digital Spy, Scifinow, Pinknews, Fandom, Radio Times og Total Film Magazine.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.