Glem Apex Legends, det er på tide at vende tilbage til Titanfall 2

Med 50 millioner spillere og tæller har Apex Legends endelig givet udvikleren Respawn Entertainment den succes, den har fortjent til den bedre del af en generation. Fordi den triste sandhed er det, mens Titanfall og dets efterfølger, Titanfall 2, måske har været nogle af de bedste førstepersonsskyttere af denne generation, begge ikke kunne finde en massemarked. I stedet er de blevet kult-klassikere, der tales om kun i hvisker mellem dem, der har kendt glæden, som er Titanfalls højoktanske handling. Det begynder endelig at ændre sig, og vi har alle Apex Legends at takke for det. Det eneste problem er: Jeg er absolut vrøvl på det.

Gem op til 55% på OFFICIAL XBOX MAGAZINE TILMELDINGER

Denne funktion blev først optaget i Official Xbox Magazine. Få de nyeste Xbox-nyheder lige uden for døren til en bedre pris! Tilmeld dig OXM her.

Takket være stridens kongelige genrer er kampene så få og langt imellem, at det er svært at forbedre i kamp. Heldigvis har jeg en plan: besøg Titanfall 2, git gud der, og så bringe mine færdigheder tilbage til Apex Legends i et forsøg på at virkelig dominere. Titanfall er et meget anderledes spil – en traditionel multiplayer FPS med en fremragende solokampagne bundet på sin side – men de to deler det samme univers og en masse mekanisk DNA.

Som du måske regner med, bliver mange Apex våben trukket fra dets forgængers arsenal. Da jeg går videre gennem Titanfalls kampagne, er jeg genforenet med VK-47 Flatline assaultgeværet, Wingman-revolveren og selvfølgelig vores gamle ven, det ubrugelige pistol-haglgevær kendt som Mozambique. Jeg studerer hvert våben og håber på tips om den bedste måde at slå ned mine rivaler i Kings Canyon.

Robot Rock

Der er en temmelig stor elefant i rummet her, og den ene er dækket af stålbelægning og med et rifle på størrelse med en lille bil: Apex mangler de mecha-ledsagere, der giver Titanfall sit navn. Helt ærligt ville jeg ikke have forventet spillet, der ikke har gigantiske robotter til at være større succes, men det viser, hvad jeg kender.

Kampagnen beder mig med BT-7274, en Vanguard-klasse Titan uden humor, han er programmeret til at tage enhver vittighed bogstaveligt. Ikke desto mindre arbejder BT sin vej ind i mit hjerte så ustoppeligt, som han pløjer gennem en linje af IMC-infanteri.

Når jeg skrider frem, låser spillet gradvist nye Titan-belastninger, så jeg kan skifte fra railgun-sniper med VTOL-kapacitet til flamethrower-udstyret pyromaniac for at teleportere mech-ninja, komplet med enorme sværd. Hvilken form benytter jeg stort set resten af ​​spillet i, fordi det ville du ikke?

“Det er som at være Sonic, hvis han var bevæbnet til tænderne og besat af The Matrix. Åh Gud, jeg er Skygge Hedgehog, er jeg ikke?”

Naturligvis har kampagnen efterhånden fundet måder at adskille mig og min robot BFF naturligvis ved at have bygget denne obligation og overleveret nogle kølige legetøj. Men jeg er langt fra hjælpeløs alene. Faktisk er dette roligt Titanfalls bedste bit: en chance for at lege med sit parkour-inspirerede bevægelsessystem. Der er en grund til, at spilets vejledning er et forhindringsforløb, der fremhæver hastighed, fleksibilitet og evnen til at målrette en maskinpistol, mens du jogger langs en mur – kampagnen der følger er lige dele Halo og Mario.

Du kan se spor af disse akrobatik, fortyndet som de er, i Apex flydende bevægelighed: scrabbling up rene overflader, glidende på dine knæ som et barn på et feriested diskotek. Men det kan ikke håbe at matche Titanfalls momentum, som har mig kædeløbsspor og lining up headshots som fjenden forsøger at få en perle på mig. Det er som at være Sonic, hvis han var bevæbnet til tænderne og besat af The Matrix. Åh Gud, jeg er Skygge Hedgehog, er jeg ikke?

Komme i hook

Frygten ved denne erkendelse bringer mig til en anden: Alle disse Cirque Du Soleil-tricks går aldrig til at hjælpe mit kamp med kongelig dygtighed. Jeg modsætter modvilligt kampagnen – har sørget for, at jeg har afsluttet det superlative tidsrejsende niveau Effekt og Årsag først, selvfølgelig – og brand op multiplayer.

At spille online, Apex rødder viser sig som et dårligt farvestof job. Du har den brugerdefinerede karakter og våbenskind, ulåst ved at spille belastninger eller købe kreditter, som giver dig mulighed for at dække din futuristiske enmans hær med dappled pink. Du har loadloads, som i det væsentlige fungerer som en mere fleksibel version af Apex’s heltegn – helt ned til venstre-støtterens Tactical Abilities, hvoraf mange er blevet ret direkte lånt af Titanfalls søsterspil. Du ved, den slags låntagning en søster gør, hvor du aldrig får noget igen efterpå. Bare min familie? Okay … fortsætter!

Pulse Blade, en kastekniv, der sender en sonarpuls for at opdage nærliggende fjender gennem vægge, bliver Bloodhound’s sporingsevner. Holo Pilot, som sender en falsk version af dig, der løber frem for at tegne ild, er et testkørsløb for Mirages magter. (Der er faktisk en fiktionforklaring til dette: Mirage’s mamma var tilsyneladende den, der opfandt denne teknologi – jo mere ved du og alt det!)

“Det er som om jeg prøvede en parkour at flytte i det virkelige liv, med den forskel at de deraf følgende skader ikke er et brudt ben, men en kugle til hovedet.”

Men jeg holder fast i den evne, der synes mest sandt for Titanfalls fornøjelser: Grapple, en krog der kan fyres på dele af niveauet for at flyve gennem luften mod det eller hos spillere, for at rulle dem i en la Mortal Kombat’s Scorpion – eller , mere til det punkt, Apex’s Pathfinder. Dette giver mulighed for nogle latterlige akrobatik, der pinger fra tag til billboard til toppen af ​​en fjende Titan, hvor jeg kan trække deres batterier … i hvert fald indtil de indser og svømmer mig væk med elektrisk røg. Titanfalls batterier er geni.

De er sundhedsemballager til titanerne, og de kan kun afhentes – uanset om de er til fods, fra jorden eller indvendig af en rivaliserende mech. Med grebet kan jeg skubbe batteriet ud af en Titan, sætte et dejligt stort hul i sin sundhedsbøjle og derefter svinge væk for at omfordele rigdom til en venlig. Det er som at være Tarzan, Robin Hood og barnet fra The Iron Giant alt sammen.

Jeg er legende

Tilbage til Apex Legends, klar til at anvende alt jeg har lært, finder jeg en efterkommer af denne mekaniker i spillets bannere. Du kan genoplive en faldet squadmate ved at swooping over til lommekassen, de efterlader, tager fat i deres Banner og kører den til nærmeste Beacon. Denne proces involverer generelt sprintning gennem geværbrand og håber på det bedste – noget der gøres meget nemmere, når du har en kram på kanten. Fordi, efter min tid med Titanfall, hvem ellers kunne jeg hoved, men robot akrobat Pathfinder?

Desværre er der noget mental jetlag, og jeg finder mig selv forsøger at løbe langs overfladerne, jeg har grebet til, i stedet for at tumble til jorden. Det er som om jeg prøvede en parkour-bevægelse i det virkelige liv, med den forskel, at de resulterende skader ikke er et brudt ben, men en kugle til hovedet.

Apex Legends Guide

Har du brug for hjælp i Apex Legends? Se vores guide til Apex Legends: Alt hvad du behøver for at blive en kamp for kampens kongelige

Sandheden er, mens Apex Legends kan have sine rødder i Titanfall’s handling er det virkelig et andet dyr helt. Måske er det et testamente for, hvor god Respawn er at skabe tilfredsstillende, elektrificerende first person shooters. At forsøge at spille Apex som Titanfall vil få dig usikkert nedskåret, og det samme er sandt på bagsiden – holde dine fødder på jorden, som du skal i Apex er en sikker brand måde at blive helt slagtet i Titanfall 2. Hvis du vil få det godt hos Apex, du skal bare få et lille besætning sammen og slippe sammen i svin sammen.

Mit eksperiment har ikke været en succes, men det er ikke at sige, at det har været spild af tid. Fordi mens jeg kender hvert våbenhistorie ikke stopper hvert Apex møde fra slutningen i min uundgåelige død, har det mindet mig om, hvor blodig fantastisk Respawns tidligere skydespil er. Åh ja, tilbage til Titanfall 2-serverne er det da – serverne er pakket igen, alle sammen med andre spillere, der har lavet en lignende opdagelse. Efter alt studiet har været igennem, synes det kun rigtigt, at Titanfall 2 endelig får den anerkendelse og opmærksomhed, den altid fortjener.

Leder du efter flere gode spil at spille på din Xbox One? Så hvorfor ikke tjekke vores liste over bedste Xbox One eksklusiver.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.