Det næste spil fra en ex-EA og DICE-chef ser mere No Man’s Sky ud end Battlefield

Patrick Soderlund forlod en yderst velbetalt stilling som chefdesignofficer ved EA sidste år, og nu ved vi, hvad han har været op til siden da. Han har været travlt med at sammensætte teamet (Embark Studios) for et sci-fi, frie til spil, co-op-overlevelsesspil. Han offentliggjorde meddelelsen i dag og viser Embarks arbejde med dette eksempel på sine terrænskabende koteletter, indlejret ovenfor.

Det er blot nogle få pittoreske, dynamiske lys og vejrmodellerede scener, fra hvad Soderlund siger 256 kvadratkilometer af virtuelt jord. Den ekstra imponerende del er, at det hele blev sammensat af et hold på tre personer over tre uger, ved hjælp af en kombination af scannede i virkelige data, procedurværktøjer til placering af objekter (så nogen behøvede ikke manuelt at trække og-drop hver buske), og nogle andre værktøjer indlæst på Unreal Engine.

I betragtning af sin motors valg og den måde, hvorpå vinden har blæst for andre pc-spil, ville jeg ikke blive overrasket, hvis Embarks projekt viser sig at være en anden højt profileret platform eksklusiv til Epic Games Store. Jeg håber, at vi ikke bliver nødt til at vente for længe for at finde ud af flere detaljer, fordi jeg graver vibrationen af ​​denne konceptkunst.

Opdagsmændene i deres primærfarvede dragter, der alle kigger ud på mystiske seværdigheder, der ligger lige på denne side af horisonten, giver mig nogle jordforbundne No Man’s Sky vibes. Og du kan bare ikke gå galt med en klassisk bomberjakke over en slank miljødragt.

Soderlund siger, at dette første spilkoncept er det første skridt i en bredere ide, som vil give flere mennesker mulighed for at “skabe og dele meningsfulde interaktive oplevelser”. Vi har hørt denne form for big talk fra en række velfinansierede nye ventures, der gik mørke og kom aldrig tilbage. Heldigvis begynder Embark med mere beskedne mål.

“Og for en lille studie som vores, vil den rigtige måde at tackle dette ikke skjule væk i årevis, forsøger at udvikle noget stort og komplekst, der måske eller måske ikke lykkes,” siger Soderlund. “I stedet er vi fokuseret på at få noget derude ret hurtigt, som vi kan bygge videre på – et rigtig sjovt spil, der, hvis det er populært, kan udvide med design og funktionalitet, der tager os tættere på vores langsigtede vision.”

Måske vil det ikke være for længe, ​​før vi kan tælle Embarks untitled-projekt som en af ​​de største nye spil i 2019 og videre.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.