Undgå dette forfærdelige bryst til helvede i Elden Ring for enhver pris

"Elden (Billedkredit: Bandai Namco)

Som en masse fra Software -fans, har jeg slået alle kisterne i Elden Ring, før jeg åbnede dem, er minder om de spindly Dark Souls efterligner dansende stramt i mit hoved. Jeg har ikke set eller endda hørt om nogen efterligning i Elden Ring, men det er bare den slags slappe, der tænker, at efterligningerne ønsker, og hvis intet andet denne tilgang bringer mig ro i sindet. I det mindste plejede det. Men Elden Ring er kommet med en endnu mere forfærdelig brystfælde, der er intet, du eller jeg kan gøre ved det, og du kan falde for det inden for få minutter efter begyndelsen af ​​spillet.

Og jeg troede, at efterligninger var dårlige

"Elden

Hvad er det derovre? (Billedkredit: Bandai Namco)

Du starter Elden Ring i hjertet af Limgrave, og lige øst for det allerførste sted, du støder på, er de passende navngivne Dragon-Burnt-ruiner. Du kan se disse ruiner fra udgangen af ​​tutorialområdet, og fjenderne, der bevogter dem, er standard på lavt niveau ghouls og hunde, så området virker temmelig beskedent. Den omkringliggende sø er ikke giftig, den drage, der tilsyneladende brændte disse ruiner, er intetsteds at se (for nu), og du kan endda se nogle skinnende vare pickups på afstand. Virker som en svulmet måde at starte ethvert eventyr på. Pop lige ind, ryd op i ghoulene og hængning lidt let tyvegods. Hvad kunne gå galt?

Jeg fortæller dig, hvad der kunne gå galt: Du snubler ind i ruinerne kun få timer ind i spillet, kører dig gennem den vedhæftede underjordiske passage og åbner en skattekiste i ryggen kun for en sky af røg for at udløse en belastning skærm, der sender dig til helvede. Med helvede mener jeg Sellia Crystal Tunnel, der findes langt nordøst for Limgrave i et meget højere niveau. Selve tunnelen er ganske vist et temmelig cool miljø med en dejlig violet belysning, men disse miner findes i et landskab, så frastødende, at det får blodbårne til at se dårlige ud, og den rene fjendtlighed hos minens arbejdstagere og vagter syrer hurtigt ethvert forsøg på sightseeing.

"Elden

Jeg hader disse ting (billedkredit: Bandai Namco)

Når du falder for fælden, gyder du i en stinkende gammel hytte et eller andet sted midt i minen. Lige uden for døren ligger en træspartisk ghoul med intet andet end at hån efter din eksistens, og på taget er det, jeg kun kan beskrive som en bipedalcentipede med et spyd. Det omkringliggende kammer er fuld af disse ting, og Centipedes-angrebet på syne og spyd dig med homing varierede angreb, som let kan plettet et skud på lavt niveau. Spørg mig, hvordan jeg ved det.

Den forfærdelige glans af dette møde er den række erkendelser, den bringer. Først bekræfter du, at du ikke bare kan forlade. Du kan ikke teleportere ved hjælp af kortet; Hvis du prøver det, fortæller en prompt dig, at du skal hvile på et nåde sted, før du kan hurtigt rejse igen. Hvis du bruger den run-sacrifing-teleport-vare, som du starter spillet med, vinder du bare tilbage i hytten. Der er ingen nem vej ud. Du er fanget, og du er nødt til at tackle de elendige udenfor, enten ved at dræbe dem eller snige sig forbi. Gruvearbejdere modstår fysiske skader, og Centipedes har en lastbilbelastning af sundhed, så det er den bedre mulighed at holde en lav profil. Dette tvinger dig til at stole på Elden Ring’s stealth -elementer, og det styrker gyldigheden af ​​blot at løbe forbi fjender i en knivspids.

Lad mig ud

"Elden

Pas på hund (Image Credit: Bandai Namco)

Kan du huske, hvordan jeg sagde, at dit kort fortæller dig, at du kan hurtigt rejse igen, når du hviler på et sted med nåde? Nå, jeg var for forvirret til at bemærke det i starten. Jeg antog, at jeg var nødt til at undslippe miner fuldstændigt, så jeg blev ved med at lede efter en udgang, selv efter at have nået et underjordisk sted for nåde. I processen skete jeg på en kolossal chef så tanky, at rammer fra min piddly lille magi ikke engang synligt registrerede sig på hans sundhedsbar, og jeg blev straks dræbt i et hit. Naturligvis prøvede jeg en anden sti næste gang, men da jeg endelig kom til overfladen, fandt jeg, at vejret var ude af skræmmende for at sige det mildt. En sump af giftigt blod, vrede lokale i middelalderlige biavlsdragter og kæmpe rådne svampe tilsyneladende designet til at forårsage eller forværre trypophobia – det er alt sammen dårligt. Til sidst var jeg klar over, hvordan man hurtigt rejste tilbage til, ja, ikke sikkerhed, men en mindre forfærdelig del af landene mellem, men først efter næsten 30 minutters ren, hvidknækket panik.

Det er den slags “fuck you” møder, at en masse åbne verdensspil ikke engang ville forsøge

Det var først da den sande rædsel ved denne fælde, der blev sat ind. Tænk over den. Hvorfor fører et bryst i Limgrave til en hytte i en mine en zillion miles væk? Formodentlig fordi de tusindbenvagter, der fører tilsyn med, at mine ønsker flere arbejdere, og at fange grådige plettet med magi er en effektiv måde at få dem på. De krystalbelagte minearbejdere i tunnelen? Det er hvad der sker, når du ikke slipper ud; Du bliver til dem! Kom nu, frasoftware, kunne du i det mindste lade os komme ud af startområdet, før vi sprænger den eksistentielle frygt ud?

Jeg ved ikke, om jeg ville have kaldt det sjovt i øjeblikket – Petrifying føles mere nøjagtig – men denne Escape Room -episode er en af ​​mine foretrukne Elden Ring Memories indtil videre. Det lærer dig så meget, mens du indkapsler, hvad der er fantastisk ved spillet. Det er et strålende eksempel på FromSoftwares brand af miljømæssig historiefortælling, og det lærer dig tidligt, at nogle gizmos ud i verden vil lige op med at teleportere dig uden at bede om tilladelse. Det konstaterer, at der er meget mere for landene mellem skove og sletter. Det kommunikerer nødvendigheden af ​​stealth og forsigtighed, når man udforsker. Det vigtigste er måske, at det er den slags “fuck you”, der støder på, at en masse åbne verdensspil ikke engang ville forsøge af frygt for at udsætte spillere.

Jeg valsede lige ind i denne fælde, og nu spider min puls hver gang jeg rækker efter et bryst, selv efter at jeg har bekræftet, at det ikke er en efterligning. På toppen af ​​at blive spist i live, nu ved jeg, at jeg risikerer at blive transporteret til helvede. Jeg er stadig ikke sikker på, hvad der er værre.

"Austin Austin Wood

Austin freelancerede for dem som PC Gamer, Eurogamer, IGN, Sports Illustrated og mere, mens han afsluttede sin journalistikgrad, og han har været hos GamesRadar+ siden 2019. De har endnu ikke klar over, at hans position som personaleforfatter bare er en dækning til sin karriere-spændende skæbne søjle, og han har holdt Ruse i gang med fokus på nyheder og lejlighedsvis funktion.