Titanfall 3 planer er blevet forsinket, så Respawn kan arbejde på Apex Legends

For de af jer håber at komme til at kæmpe sammen med en af ​​2016s bedste videospil, Titan BT-7274 fra Titanfall 2, har jeg dårlige nyheder: Respawn har skubbet tilbage nogle Titanfall-formede planer for at bruge mere tid på at arbejde med Apex Legends. Da spillet foregår i samme univers, er forsinkelsen sandsynligvis lavere end det faktum, at holdet, der har hele Titanfall-ekspertisen, i øjeblikket er fuldt fokuseret på Apex Legends, Respawns utroligt succesrige kamp royale.

Nyhederne kommer fra eksekutivproducent Drew McCoy, der afslørede oplysningerne om et blogpost om Apex Legends sæson 2 og sagde, at “for fuldt ud at understøtte Apex Legends, uddyber vi planer for fremtidige Titanfall-spil.” I betragtning af at 50 millioner mennesker spillede Apex Legends inden for sin første måned, er det skuffende, men ikke overraskende, at Respawn fokuserer på at holde Apex Legends fulde af glitrende potentiale. McCoy fortsætter med at præcisere, at “ingen ressourcer fra Apex Legends holdet bliver flyttet til andre titler i udvikling her i studiet, og vi trækker heller ikke ressourcer fra teamet, der arbejder på Star Wars Jedi: Fallen Order.” Du hørte ham: Apex Legends er en topprioritet for Respawn.

Hvis du læser dette som en Apex Legends fan, har jeg gode nyheder! I blogpostet er der nogle ekstra detaljer om, hvad du kan forvente for den anden sæson af Apex Legends, med McCoy retfærdige at “på EA PLAY i juni giver vi dig de første detaljer om, hvad du kan forvente fra sæson 2. Vi ‘ Jeg har set al feedback på sæson 1 og ser frem til at vise dig de forbedringer, vi laver. For Sæson 2 kan du forvente en kamppas med mere meningsfuldt indhold, indførelsen af ​​en ny legend, debut af et nyt våben. . . og du havde ikke forventet, at Kings Canyon skulle forblive det samme for evigt, gjorde du? “. Forjættende …

For dem af jer, der bor for at være en mester, er her den bedste Apex Legends våben i spillet, eller se nedenfor for at se dem i aktion!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.