The Sims 4 Snowy Escape udvidelsespakke er et japansk-inspireret vinterunderland

Vi har endelig en trailer til The Sims 4 Snowy Escape udvidelsespakke, og det kan overraske dig. Se den vinterlige trailer ovenfor, og læs videre nedenfor for flere detaljer om, hvad der muligvis er den største Sims 4-udvidelse endnu.

Velkommen til den majestætiske verden af ​​Mt. Komorebi, en ny destination for dine dygtige simmere på udkig efter en pause fra den hverdagslige monotoni i Willow Creek. Find din indre fred ved at meditere eller tage opmærksomme gåture rundt på Mt. Komorebi, og slapp af i det onsenede badehus. Hør, vi har alle brug for en ferie, og dine simmere er ingen undtagelse.

Hvis dine simmere er lidt mere aktive, har Snowy Escape også måder at holde dem optaget på. Sig det med mig: vintersport! Det er på tide at bringe din omhyggeligt udformede Sims-familie trivsel ved at kaste dem på pisterne for at stå på ski, snowboard og slæde til deres utidige dødsfald. Der er endda bjergbestigning, fordi intet siger “stærk fodfæste” som iskolde toppe.

Denne smukke nye verden er stærkt inspireret af japansk kultur og arkitektur (både traditionel og moderne) med byggemuligheder, der helt ærligt gør mig utrolig begejstret for at tilbringe timer i build-tilstand. Der er shoji-døre, tatami-måtter, papirlygter og så mange havemuligheder, at jeg kunne græde glædestårer direkte ind i min koi-dam. The Sims 4 Snowy Escape tilbyder også over 130 nye Create-A-Sim-genstande, herunder stilfuld vinteraktivitetstøj samt moderne og traditionel japansk-inspireret mode.

The Sims 4 Snowy Escape vil også tilbyde boliger og lejepartier til ferierende for første gang nogensinde i The Sims 4.

Men hvad der måske er mest interessant for langvarige Simmers er, at Snowy Escape drastisk justerer Sims ‘personligheder og forhold. Livsstil manifesteres som reaktion på dine simmers handlinger og vaner, som vil ændre deres adfærd mere markant end de Create-A-Sim-træk, du indstillede i starten – ja, livsstil afspejler din sims levede oplevelser, hvilket betyder dine simmers personligheder vil ændre sig, når de bliver ældre. Det er bogstaveligt talt på vækst.

The Sims 4 Snowy Escape sælges for $ 39,99 og frigives på PC, Mac, Xbox One og PS4 den 13. november.

Tjek ud The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu preview.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.