Teen køber PS4 for $ 9 ved at skjule det som frugt, bliver anholdt efter at have prøvet det igen

Århundrets tyveri blev trukket i Montbeliard, Frankrig i september sidste år – en forbrydelse så mesterligt koordineret, at vi kun lige nu hører om det. Som den franske avis L’est Republica rapporterede (en oversættelse af Daily Mail), købte en 19-årig fransk mand ved navn Adel succesfuldt en helt ny PS4 for £ 7,86 (ca. $ 9) på et supermarked i Montbeliard ved at ringe det op som frugt .

Det er præcis, hvad det lyder som. Adel tog en PS4 fra butikens elektronikafdeling, vejede den på en skala i frugtafsnittet og udskrev en ny prismærke for den, som han derefter scannede ind på en selvkøbsstation. Det er næppe en ny fidus, men jeg må indrømme, jeg har aldrig hørt om nogen, der prøver det med en PS4 og frugt. Alligevel gør det ikke – med noget.

Jeg var absolut nødt til at vide, hvilken frugt Adel brugte som fuldmægtig i denne lille ordning, så jeg gjorde nogle serviette matematik. Jeg antager, at han slog en PS4 slank, da den oprindelige model sjældent ses på hylder i dag. En PS4 slank vejer 2,1 kg. Hvis vi tager den vægt, skal du tilføje den omtrentlige vægt af kassen og periferiudstyr, og sammenligne den med de nyeste franske producerepriser, der er opført på GlobalPrice, vi kan estimere, at Adel ringede op til sin PS4 som enten tomater eller æbler. Mysteriet løst. Sandsynligvis.

Uanset hvilken frugt det var, tilsyneladende en PS4 er værd at £ 7,86 af det efter vægt. En 1TB PS4 er omkring £ 300 på Amazon UK, så det er en ret betydelig – og meget ulovlig – rabat. På den anden side blev Adel væk med dette. Ikke kun det, han solgte så sin dårlige PS4 til 87,43 £ (omkring 115 dollar) for at betale for en billet til Nice, Frankrig. Åh, men det bliver bedre: Adel vendte tilbage til det samme supermarked den aller næste dag og prøvede nøjagtig samme svindel igen. Ville du ikke vide det, blev han fanget og arresteret denne gang. Efter ikke at have fundet sted for hans retssag blev Adel for nylig dømt til fire måneders fængsel. Jeg spekulerer på, om togbilletten var det værd?

Dette er et af de dumme svindel jeg har set siden denne svimlende åbenlyse Kickstarter ripoff.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.