Summoners War Comics vender tilbage med opvågning i april

Verden af ​​Summoners War udvides i tegneserier igen, med Skybound Entertainment Planning en anden tegneserie bundet i hit mobilspil.

Forfatter Justin Jordan og kunstneren Luca Claretti vender tilbage fra First Summoners War Comic Limited Series Summoners War: Legacy, og får sammen med Radiant Black Colorist Igor Monti for efterfølgeren, med titlen Summoners War: Awakening.

“Nyuddannet Summoner Rai og hendes allierede er strandet dybt inden for fjendens territorium med trusler fra soldater på jorden, Sky Pirates in the Clouds og en dusørjæger på deres spor,” læser Skybounds officielle beskrivelse af Summon’s War: Awakening.

“Oplev nye venner, nye fjender og magtfulde væsener i det næste kapitel i den actionfyldte Summoners War Saga!”

"Summoner's

(Billedkredit: Skybound Entertainment) (åbnes i ny fane)

Udviklet af Com2us Studios er Summoners War en mobil turn-baseret RPG, der oprindeligt blev frigivet i 2014. Det har siden haft flere spin-offs, herunder Summoners War: Last Centuria og Summoners War: Chronicles, frigivet for kun få måneder siden i november 2022 .

“Fortsat fra Summoners War: Legacy, fokus i denne historiebue, Awakening, handler om Rai, der udvikler sig som en stævner og finder nye evner, men også vokser som menneske,” siger Skybound -redaktør Amanda Lafranco i meddelelsen.

“Rai og Tomas har meget at lære af hinanden i denne bue, og Justin og Luca har udviklet så mange seje nye figurer og sæt stykker. Jeg tror, ​​enhver fantasy -fan kan hente dette og nyde at dykke ned i denne verden.”

Summoners War: Awakening nr. 1 sælges 19. april. Skybound har ikke specificeret, hvor mange spørgsmål Summoners War: Awakening vil være.

Dette er vores valg til bedste videospil tegneserier gennem tidene.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.