Stop alt: Der er en heckin ‘Twitter-konto, der lader dig vide, om du kan have hunde i videospil

Nu og da kommer der en ide så god, så ren, at du spekulerer over dig selv, hvordan du nogensinde levede med det og b) hvorfor du ikke tænkte på det. Disse følelser er ved at slå dig i fuld kraft, da nogle perler har skabt en Twitter-konto dedikeret til at besvare et meget vigtigt spørgsmål om videospil: kan du kæledyr hunden? Undskyld mig, mens jeg går og lover min troskab til dem for nogensinde.

Ok, nu er det gjort, lad os komme ned til den kolde, hårde videnskab om, hvordan de måler om hunde er dyrebare eller ej (hold kæft, det er et ord). I deres Twitter-bio hedder Bestower of Pets og ejer af Twitter-kontoen, at “en manuel knappress, der resulterer i visuel repræsentation af petting, er nødvendig for bekræftelse”. Så det er ligegyldigt, om din oprindelige cutscene med den pågældende hund har du ved at strække deres snor: hvis der ikke er en knap, kan du til enhver tid trykke for at røve deres pels, du kan ikke pet hunden i spillet.

Du kan sætte hunden i The Last of Us pic.twitter.com/zXImdiJmVqMarch 5, 2019

Spil hvor hundene kan blive slået sammen med The Last of Us, Warioware: Touched, Assassin’s Creed 3, Far Cry New Dawn, og mange, mange flere. Nogle af de spil hvor du kan ikke Pet hunden er The Legend of Zelda Breath of the Wild, Fallout 4 og Super Mario Odyssey. Det er oplysninger alle sammen skal vide, men jeg er især skuffet over Super Mario Odyssey. Du kan sætte en heckin ‘ fedora på din shiba inu pup, men du kan ikke kæledyr ham !? Skal prøve hårdere.

Ønsker du mere hundindhold? Her er vores eget Sam Loveridge bambus hvorfor Far Cry New Dawn hader hunde så meget, eller bare se nedenfor for at finde ud af, hvordan du får Timber i Far Cry New Dawn, hvis du ikke har snuble over ham endnu!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.