Sam Raimi forklarer, hvorfor han vendte tilbage til Marvel efter Spider-Man 3 modreaktion

"Spider-Man (Billedkredit: Sony)

Sam Raimi har talt om at vende tilbage til Marvel efter tilbageslag til Spider-Man 3. Instruktøren-som næste gang skal tackle Doctor Strange in the Multiverse of Madness-styrede tidligere Tobey Maguires Spider-Man-trilogi, hvoraf den tredje blev dårligt modtaget af fans og kritikere.

“Jeg vidste ikke, at jeg kunne se det i øjnene igen, fordi det var så forfærdeligt, da jeg havde været direktør for Spider-Man 3. Internettet blev ved med at revne op, og folk kunne ikke lide den film, og de lod mig helt sikkert vide det,” sagde han fortalte Collider. “Så det var svært at tage tilbage. Men så fandt jeg ud af, at der var en åbning på Doctor Strange 2. Min agent ringede til mig og sagde: ‘De leder efter en instruktør i Marvel til denne film og dit navn kom op. Ville du være interesseret? ‘ Og jeg tænkte, ‘mon ikke jeg stadig kunne gøre det’.

“De er virkelig krævende, den slags billeder,” fortsatte direktøren. “Og jeg følte, ‘Jamen, det er grund nok.’ Jeg har altid virkelig kunne lide karakteren af ​​Doctor Strange. Han var ikke min favorit, men han var deroppe med favoritterne. Jeg elskede den første film, jeg syntes [instruktør] Scott Derrickson gjorde et vidunderligt stykke arbejde, et utroligt stykke arbejde. Så jeg sagde: ‘Ja.’ De efterlod karakteren et fantastisk sted. Jeg troede ikke, at jeg ville lave endnu en superheltfilm. Det skete bare. ”

Efter at den originale instruktør Derrickson trådte væk fra Doctor Strange 2, overtog Raimi instruktøropgaver-hvilket medforfatter Michael Waldron har sagt gjorde filmen skræmmende.

Raimi er heller ikke den eneste person fra den originale Spider-Man-trilogi, der vender tilbage til Marvel. Alfred Molina er tilbage som Doc Ock i Spider-Man: No Way Home, og det ser ud til, at Willem DaFoe gentager sin rolle som Green Goblin sammen med Thomas Haden Church som Sandman. Så er der det vedvarende rygte om, at Maguire også er tilbage som Peter Parker …

Doctor Strange in the Multiverse of Madness frigiver den 25. marts 2022, mens Spider-Man: No Way Home lander den 17. december. Indtil da kan du se vores komplette guide til Marvel Phase 4 for at se alt det andet, MCU har i vente for os.