Sådan ser du Pokemon Direct i dag

Vi ved allerede, at der er en helt ny Pokemon Switch RPG, der kommer lidt tid i år, men det ser ud til, at det i dag kan være den dag, hvor den endelig afsløres. I går afslørede The Pokemon Company det ville være vært for en Pokemon Direct for at fejre Pokemon Day. Takket være ovenstående teaser med den klassiske trio af Pokeballs for at betyde at vælge en af ​​tre starter Pokemon, tror alle, at det kommer til at være afsløret af det næste spil og den helt nye Gen 8 Pokemon. Hvis du spekulerer på, hvordan du ser Pokemon Direct, kan du faktisk se det lige her, via den officielle Pokemon YouTube-kanal.

Det vil alle kick off på følgende tidspunkter:

US West Coast: 6AM PT
US East Coast: 9AM ET
UK: 2 PM GMT
Europa: 3 PM CET

Interessant vil Pokemon Direct kun vare syv minutter, hvilket betyder, at du kan forvente en jam-pakket meddelelse, komplet med hvad der skal være den første nogensinde gameplay-optagelse af Pokemon Switch, og forhåbentlig afsløret af spillets navn. Pokemon har lovet det vil afsløre “ny information”, at fans ikke vil “savne at savne”. Det er også vigtigt, at det er Pokemon Day – 2. februar var den dag, hvor den oprindelige Pokemon Red and Blue debuterede i Japan. Det bliver spændende.

Alt vi ved om det næste kerne-Pokemon-spil hidtil er, at det kommer i anden halvdel af 2019, så vi er mere end skyldige flere nyheder.