Respawn brugte falske navne og deaktiveret voice chat til at teste Apex Legends fantastiske ping system

Apex Legends, Titanfall-udvikleren Respawn Entertainment’s nye gratis-til-play-kamp royale spil, gør mange ting rigtigt, men det ping-baserede kommunikationssystem kan nok være dets kæmpe præstation. For at perfektionere dette system måtte Respawn håndhæve nogle underlige playtesting restriktioner, som studiet for nylig afsløret på Twitter.

Sjovt faktum: Vi spillede i en måned med voice comms off og falske navne til at simulere at spille med tilfældige mennesker, og det fik os til at føle ting på en autentisk måde. Awesome at se folk, der bruger og nyder Smart Comms! https://t.co/biRUBQ1l3oFebruary 6, 2019

Så grundlæggende bygget Respawn deres egen rando-tilstand. Det lyder lidt underligt ved første rødme, men tænker på det, det lyder som en rigtig god ide. Apex Legends ‘ping-system er nyttigt, selv når du aktivt snakker på Discord med venner, men for et kontrolleret testmiljø, kan jeg forestille mig, at du ikke kan slå total afbrydelse. Jeg mener, at du ikke benchmarker CPU’er under mindre belastning, så det følger heraf, at du ikke ville teste et integreret kommunikationssystem uden at smide så mange teoretiske aske nøgler som muligt.

Alt det dårlige test har klart afbetalt. Som vi sagde i et tidligere stykke, er ping-systemet så præcist og nemt at bruge, at du aldrig engang behøver at bekymre sig om tekst- eller stemmechat. Helvede, jeg har fundet pinging ting at være mere effektiv end at kalde dem ud mundtligt. Det er da du ved, du har gjort et godt stykke arbejde.

“Der er både en følelse af konsistens fra kamp til kamp, ​​såvel som en beroligende maske til at dække rædslen om at håndtere andre mennesker,” som vores egen Leon Hurley satte det. “Apex Legends kan have taget meget af andre spil, men det er givet Ping-systemet tilbage, og det fortjener at blive rost for det.”

Det er disse bedste Apex Legends våben, og her er det bedst at bruge dem.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.