Red Notice-instruktøren afslører, hvordan den overraskende A-liste-komo kom ind i Netflix-filmen

"Ryan (Billedkredit: Netflix)

Red Notice er en Netflix-actioner fyldt med vovede røverier og usandsynlige håndsvingninger – men selv vi så ikke denne overraskende optræden komme.

I en chat med GamesRadar+ har instruktør Rawson Marshall Thurber afsløret, hvordan den nye Netflix-films A-liste-comeo blev en realitet.

Milde spoilere for Red Notice følger.

Mod slutningen af ​​filmen udspiller en scene sig til fødselsdagsfesten for en milliardærvelgørers datter. Æresgæsten? Ingen ringere end en af ​​verdens største musikere, Ed Sheeran. Men han var ikke bare først på gæstelisten i Red Notice. Han var også Thurbers førstevalg.

“Det er faktisk min yndlingsdel af filmen,” siger Thurber. “Ed, fra den allerførste pitch, var den, jeg ville have.”

Hvordan hang det hele sammen? Som altid handler det om, hvem du kender – hvor instruktørens oprindelige planer også spiller en rolle i at forsegle aftalen.

“Da tiden kom, havde jeg en fælles ven, som satte os i kontakt med os, og jeg sendte en e-mail til Ed – som i øvrigt er den dejligste person på planeten – og jeg sendte ham et billede af min notesbog, da jeg skrev pitchet. Der stod hans navn i det, så han vidste, at jeg ikke tullede«. Thurber afslører.

Instruktøren skitserede også singer-songwriterens ene anmodning: “Ed sagde, ‘Jo mærkeligere, jo bedre’, og jeg sagde ‘Jeg har noget til dig’.”

Hvis du har set filmen, ved du, at Sheeran har det sjovt med at fremvise en mere brændbar side af sig selv. Det er en del, han også har haft en aktiv rolle i at forme.

“Jeg er en ‘yes, and’-instruktør, så han havde et par one-liners, som han ville prøve, og vi endte med en god balance,” siger Thurber.

Sheerans cameo følger efter en af ​​hans andre tidligere store optrædener – som syngende soldat i Game of Thrones. Vi forestiller os, at denne selvironiske drejning kan gå ned lidt bedre end hans indtog i Westeros.

Red Notice, med Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot i hovedrollerne, streames nu på Netflix. Færdig? Se flere af de bedste Netflix-film.