PS5-spilopdateringer vil være meget mere strømlinede, så tag farvel til ‘kopiering’ forsinkelser

(Billedkredit: Fremtid)

PS5 vil skære ned på kopieringsforsinkelser, der forhindrer dig i at spille et spil, selv efter det er opdateret med opdateringerne.

Sony har demonstreret, hvordan PS5s interne SSD-drev vil skære ned på belastningstider i spil, og i en online-præsentation i dag forklarede systemarkitekt Mark Cerny, hvordan det også vil minimere frustrationerne ved at opdatere dine spil – især spil med hyppige programrettelser, som Call of Duty: Modern Warfare.

“Jeg er sikker på, at mange af jer har bemærket, at PlayStation 4 nogle gange vil tage lang tid at installere, efter at en patch er downloadet,” sagde Cerny. “Det skyldes, at når bare en del af filen er blevet ændret, kan de nye data downloades temmelig hurtigt. Men inden spillet starter, skal en helt ny fil konstrueres, der inkluderer den ændrede del. Ellers ville enhver ændring tilføje en søgning [hvilket er tid, en harddisk bruger fysisk på at finde de nye data] eller to. “

“Alligevel kan du lejlighedsvis se dette ske på spiltitler. De begynder at slå sammen, når de er blevet lappet nok. Med en SSD søger der dog ingen. Så ingen grund til at oprette helt nye filer med ændringerne indarbejdet i dem. Hvilket betyder ikke installerer som du kender dem i dag. “

Sagt på en anden måde, hvis du nogensinde har bemærket, at din PS4 bruger mere tid på at “kopiere” programrettelser end at downloade dem, vil PS5 ikke gøre det. Det lyder næsten værd at gøre springet til næste generation af sig selv.

Se hvad du kunne spille på dit nye system med vores guide til kommende PS5-spil.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.