Pokemon Sword and Shield Direkte kommer i næste uge, vil tilbyde 15 minutter ny info

Forbered dig selv undervisere; Nye oplysninger om duo af Pokemon Switch-spil – Pokemon Sword and Shield – kommer næste uge. Nintendo og The Pokemon Company har meddelt det på 2 PM BST / 9AM EDT / 6AM PDT onsdag den 5. juni, der vil være et specielt Nintendo Direct fokuseret på spillene.

“Indstil i cirka 15 minutter med ny information om Pokemon Sword og Pokemon Shield til Nintendo Switch i en livestreamet Pokemon Direct præsentation”, læser blurb på Pokemon Direct-siden.

Hidtil har vi kun haft en dedikeret Direkte livestream for spillene, men det var jam pakket, afslørende den første trailer, bekræftelsen af ​​deres navne og indstilling, og introducerede de tre starter Gen 8 Pokemon – Grookey, Sobble, Scorbunny. Hvis den første Direct var så info tung, forvent denne at være meget den samme. Og glem ikke, udgivelsesdatoer er blevet sat til senere i år.

Hold din Horsea, Trainers-vi ved, du er begejstret for detaljer om #PokemonSwordShield! ⚔️ ️Vi har været svært på arbejde med at undersøge denne nye region. Spekulerer på, hvornår du kan lære mere? ❗️ # PokemonDirect 5. juni kl. 06:00 PDThttps: //t.co/rd00mVbmZ9 pic.twitter.com/ZXyp9rpPY5May 27, 2019

Interessant, der sker en Pokemon Pressekonference i dag, 28. maj kl. 6 PM PDT (2 AM BST / 9 PM EDT). I betragtning af, at det direkte sker i næste uge, ville jeg være meget overrasket, hvis dagens konference indeholdt noget, der var relateret til Pokemon Sword and Shield, men måske en teaser for live streamen selv kunne vises, hvis vi har held.

Har du planer i morgen? Du gør nu, trænerne! Vi har nogle spændende opdateringer til at dele, og du ved hvad det betyder: #PokemonPressConference! Tune in kl 6:00 p.m. PDT den 28. maj for at følge opdateringerne live. https://t.co/lcAxqoYQMQ pic.twitter.com/o8VJyrHeKWMay 27, 2019

Denne konference kan dog meget vel vedrøre Pokemon anime eller endda Pokemon Go, men uanset hvad den er, er den bundet til at være spændende og vil afsløre nyt indhold af Pokemon for det kommende år.

Vil du have mere Pokemon godhed? Hvorfor ikke tjekke nogle af disse spil som Pokemon at fylde tomrummet indtil sværd og skjold, eller bare se den afslørende trailer nedenfor for at opbygge hype: