Pokemon Sword and Shield bærer på den mørke side af Pokemon

(Billedkredit: Nintendo)

Jeg kan stadig huske den ubehag, jeg følte, da jeg turde gennem Lavender Town i Pokemon Red and Blue for første gang. I den fortryllende verden af ​​Pokemon (som jeg så desperat ønskede var ægte i mine yngre år), føltes alt så vidunderligt. I mit sind troede jeg, at Pokemon ikke kunne blive alvorligt skadet – de besvimer kun, ikke? Nå, Cubone og dens mor ændrede virkelig min idylliske opfattelse for evigt. Spøgelsen fra Cubones mor spiser tårnet i Lavender Town, og selve Pokemon bærer morbidt kraniet fra sin afdøde forælder på hovedet og græder. Den tragiske historie om denne ensomme Pokemon af typen Ground brød mit unge hjerte, og det fortsætter med at hjemsøge mig alle disse år senere.

Efterhånden som jeg er vokset op med at spille hver version af Pokémon gennem årene, er den mørke, triste kant til franchisefantasien tilbage – hvad enten det er i historierne eller gennem Pokedex-poster fra bestemte Pokemon. Det er ikke tabt for mig nu, at hele premisset for Pokemon er lidt mørkt på sin egen måde. Jeg mener, det involverer i det væsentlige, at du befaler små skabninger at kæmpe mod hinanden. Så urolig som det gjorde mig som barn, er jeg blevet mere og mere fascineret af den mørke side af Pokemon som voksen. Når du vokser op, lærer du, at intet er perfekt, ikke engang Pokemon, og tristhed kan findes i det gladeste af indstillingerne, men det får bare fantasien til det til at føles mere ægte.

Da jeg sad fast i Pokemon Sword and Shield, kiggede jeg ubevidst på denne mørke side som en skygge ved min skulder, der bare ventede på at blive vist. Og naturligvis materialiserede det sig, som jeg altid vidste, at det ville. I Pokedex-posterne fra Pokemon, der er hjemmehørende i Galar-regionen, ligesom hver generation før den, kom Pokemon med nogle alvorligt forstyrrende eller triste beskrivelser op. Gen 8 Pokemon ‘, der bærer på den noget foruroligende tradition fra tidligere spil, er ikke altid, som de først vises – nogle har natur, træk og motiveringer, der får dig til at blive hængende på deres Pokedex-poster for bare et tryk længere end du ellers måske.

Så uden videre har jeg samlet nogle af de mest mindeværdige og slående Pokemon Sword og Shield Pokedex-poster, jeg stødte på i Galar-regionen. Uanset om det er på grund af, hvor trist deres oprindelseshistorie er, eller på grund af de foruroligende vibber, Pokedex-posterne udsender.

Impidimp trives med negativ energi

(Billedkredit: Nintendo)

Måske en af ​​de mest indlysende nye Pokemon, der skiller sig ud i denne henseende, er Dark Fairy Type, Impidimp. Med evner som Pickpocket, Frisk og Prankster, kan du allerede se med et øjeblik, at denne Pokemon er skamløs, men Pokedex-posterne fra både Sword og Shield gør det meget mere nervøst. Impidimp trives med negativ energi og vil snige sig ind i folks hjem og stjæle deres ejendele til fest på den negative energi fra de frustrerede beboere. Hvor grusom. Og lyst til at få en stigning ud af at stjæle folks ejendele bare for at se, hvor forstyrrede de bliver. Den trives med denne negative energi ved også at suge følelser fra mennesker og Pokémon gennem næsen. Nej tak.

Hattrem vil stille dig voldsomt

(Billedkredit: Nintendo)

Hattrem-udvikling Hattrene har også nogle lige så foruroligende vaner. Også kendt som Forest Witch, vil Hattrene bogstaveligt talt rive dig fra hinanden med klørne på dens tentakler, hvis du er for højt omkring det. Med andre ord, denne Fairy Psychic Pokemon har en meget lav tolerance for støjende naboer. Åh, og det bruger sine stærke psykiske kræfter til at få hovedpine til at afskrække nogen fra at komme for tæt på. Hvor venlig.

Hatterene giver dig hovedpine

(Billedkredit: Nintendo)

Hattrems udvikling Hattrene har også nogle lige så foruroligende vaner. Også kendt som Forest Witch, vil Hattrene bogstaveligt talt rive dig fra hinanden med klørne på dens tentakler, hvis du er for højt omkring det. Med andre ord, denne Fairy Psychic Pokemon har en meget lav tolerance for støjende naboer. Åh, og det bruger sine stærke psykiske kræfter til at få hovedpine til at afskrække nogen fra at komme for tæt på. Hvor venlig.

Sinistea er en kold kop te besat af en ensom ånd

(Billedkredit: Nintendo)

Er der noget mere forfærdeligt end en kold kop te? Jeg er altid trist, når jeg tager en slurk af min te, kun for at indse, at det er gået koldt. Som en ivrig tedrikker var jeg meget om bord, da jeg første gang stødte på denne søde lille tekop Pokemon, og jeg fangede hastigt en så hurtig som jeg kunne. Pokedex-posten fik mig til at varme op til denne kolde kuppe, men det efterlod mig også trist. Det siges, at Sinistea er født af en ensom ånd, der havde en kold, resterende kop te. Hvor det dog bliver lidt mere foruroligende, er, at det vil absorbere livskraften til enhver, der prøver at drikke den. Det ensomme ånds-aspekt trækker på mine hjertestrenge lige nok til at modvirke det livskraftabsorberende aspekt.

Polteageist’s te giver dig stærke kulderystelser

(Billedkredit: Nintendo)

Sinistea kan udvikle sig til Polteageist ved hjælp af en krakket gryde, og igen er det bedst at undgå at drikke te i denne Pokemon, medmindre den stoler på dig. Når denne lille tekande bliver vred, vil den lancere te ved munden på den, der har vred det. Teen siges at forårsage “stærke kulderystelser ved indtagelse”, hvilket er den sidste ting, du ønsker, når du drikker te. Medmindre det selvfølgelig er iste… Jeg er nødt til at stoppe med at tale om te.

Dreepy spøgelsespokemon undrer sine sædvanlige hjemsøge

(Billedkredit: Nintendo)

Jeg kan virkelig godt lide Dreepy, men når det kommer til ghost Pokemon, bliver jeg altid mindet om Cubones mor. Den søde lille amfibieudseende Pokemon blev genfødt som et spøgelse og siges at undre sig over de områder, den plejede at bo i i forhistorisk have. Det er som den lille grønne drage ikke kan give slip på sin fortid, og noget medfødt indeni den tvinger den til at vende tilbage til det sted, hvor den engang levede. Som en Pokemon, der faktisk er ret svært at komme forbi i Galar-regionen, fangede Dreepys Pokedex-indgang straks min opmærksomhed, og det føles bare så makabre, da det angår død og det tidligere liv, det engang havde.

Koalossal forbrænder vandaler

(Billedkredit: Nintendo)

For det meste antages Coalossal at være en fredelig Pokemon. Det er i det væsentlige bare en dynge kul, og det ser ikke nødvendigvis for truende ud. Men ville være mine vandaler bedre pas på. Denne Pokemon vil straks forbrænde dig med flammer, der når op til 2.700 grader fahrenheit, hvis den bliver rasende af fornærmede vandaler, der ødelægger dens dyrebare mine. geez. Det skal såret.

Centiskorch er “overdrevent fjendtlig”

(Billedkredit: Nintendo)

Enhver Pokemon, der beskrives som “overdrevent fjendtlig”, bliver ikke gode nyheder for undervisere, men Centiskorch lyder som den slags insekt, du aldrig ønsker at finde lurer i dit badekar. Som en meget varm Pokemon, vil den lancere hele sig selv mod fjender for at få dem til at føle forbrændingen. Det har også meget skarpe hænder. Dårlige nyheder hele vejen rundt. Det er let den mest truende Pokemon, jeg stødte på i Galar-regionen.

På trods af denne langvarige tradition, griber det mig stadig væk, når jeg læser nogle virkelig foruroligende Pokedex-poster. Pokemon Sword and Shield er endnu mere bevis på, at Pokemon-serien ikke holder sig væk fra at inkludere en mørkere stribe, og min fascination for det vil uden tvivl fortsætte, efterhånden som serien fortsætter.

Hvad er nogle af de Pokémon, du er stødt på i dine eventyr, der efterlod dig lidt urolig? Og var der nogen fremtrædende Pokemon i Galar-regionen for dig?

Tjek vores valg af sødeste Pokemon fra serien.