På bare 3 timer har Shadow of the Erdtree DLC allerede givet mig min nye yndlingsboss i Elden Ring nogensinde

Som nævnt i mit hands-on preview af Elden Ring DLC introducerer Shadow of the Erdtree over 10 nye bosser, der skal overvindes i Skyggens Land. Jeg mødte og besejrede to store bosser plus en almindelig gammel drage i løbet af min session. En af dem har erstattet Maliketh, the Black Blade i mit hjerte som min yndlingsboss i Eldenringen nogensinde. Jeg var næppe i stand til at slå hende i tide ved hjælp af en ukendt level 150-build, der manglede flere genstande og besværgelser, som jeg har vænnet mig til, og jeg kan ikke vente med at kæmpe mod denne boss igen og igen i den fulde Elden Ring DLC. Jeg holder tingene bevidst vage over folden her bare for at advare dig om, at der naturligvis er Shadow of the Erdtree-boss og våben-spoilere forude.

To sværd, to måner

Elden Ring DLC Skyggen af Erdtree

(Billedkredit: FromSoftware / Bandai Namco)

Nu, hvor du er blevet advaret, er det tid til at tale om Rellana, tvillingemåneridderen.

Når jeg tænker på FromSoftwares mørke fantasy-actionrollespil, fra Demon’s Souls til Dark Souls til Elden Ring, tænker jeg på farven blå. Jeg tænker på blå magi, der snor sig om et stålsværd, som en ridder i sølvglinsende rustning holder i hånden. Magien, sværdet og rustningen har ændret sig gennem årene, men jeg vender altid tilbage til denne kerne af klassisk fantasy for mine hovedpersoner. Derfor er Rellana stort set min ideelle boss, endnu mere end Loretta fra grundspillet. Jeg ville inderligt ønske, at jeg havde en video eller skærmbilleder af hendes kamp at vise, men udgiveren Bandai Namco stillede desværre ingen til rådighed, og det var ikke tilladt at optage gameplay ved preview-eventet. Du må bare tage mit ord for det.

Som nævnt i mit hands-on preview af Elden Ring DLC introducerer Shadow of the Erdtree over 10 nye bosser, der skal overvindes i Skyggens Land. Jeg mødte og besejrede to store bosser plus en almindelig gammel drage i løbet af min session. En af dem har erstattet Maliketh, the Black Blade i mit hjerte som min yndlingsboss i Eldenringen nogensinde. Jeg var næppe i stand til at slå hende i tide ved hjælp af en ukendt level 150-build, der manglede flere genstande og besværgelser, som jeg har vænnet mig til, og jeg kan ikke vente med at kæmpe mod denne boss igen og igen i den fulde Elden Ring DLC. Jeg holder tingene bevidst vage over folden her bare for at advare dig om, at der naturligvis er Shadow of the Erdtree-boss og våben-spoilere forude.

Elden Ring DLC Skyggen af Erdtree

To sværd, to måner

(Billedkredit: FromSoftware / Bandai Namco)

Nu, hvor du er blevet advaret, er det tid til at tale om Rellana, tvillingemåneridderen.

Når jeg tænker på FromSoftwares mørke fantasy-actionrollespil, fra Demon’s Souls til Dark Souls til Elden Ring, tænker jeg på farven blå. Jeg tænker på blå magi, der snor sig om et stålsværd, som en ridder i sølvglinsende rustning holder i hånden. Magien, sværdet og rustningen har ændret sig gennem årene, men jeg vender altid tilbage til denne kerne af klassisk fantasy for mine hovedpersoner. Derfor er Rellana stort set min ideelle boss, endnu mere end Loretta fra grundspillet. Jeg ville inderligt ønske, at jeg havde en video eller skærmbilleder af hendes kamp at vise, men udgiveren Bandai Namco stillede desværre ingen til rådighed, og det var ikke tilladt at optage gameplay ved preview-eventet. Du må bare tage mit ord for det.

Det er det klassiske FromSoftware-boss-paradoks: På en eller anden måde er de små, humanoide bosser de hårdeste og mest imponerende. Når bosserne er gigantiske, slår man bare på deres ankler, indtil de falder om. Det er de små, man faktisk skal duellere med. Rellana er en ridder, der er lidt højere end dig, klædt i sølvfarvet rustning og bevæbnet med to lette greatswords plus et arsenal af magi. De første par gange jeg kæmpede mod hende – og jeg må være død over et dusin gange – føltes det som at bokse en kaktus med de bare næver. Det er den velkendte FromSoft-følelse af at gå gennem tågeporten og straks træde på en rive. Rellanas angrebskombinationer er hurtige og dynamiske, og hendes sværd har en enorm rækkevidde. Men jo mere jeg kæmpede mod hende, jo mere vænnede jeg mig til hendes hastighed og fortællinger. Bloker dette, undvig til venstre for dette, undvig til højre for det. Efter at have spillet flere fremragende Soulslikes og lignende actionspil, siden Elden Ring udkom, blev jeg endnu en gang slået af, hvor fremragende FromSoftware laver bosser som denne, og hvilken glæde de er at lære.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.