Oscar Isaac forklarer, hvor den måne ridder accent kom fra

"Oscar (Billedkredit: Disney/Marvel)

Oscar Isaac har forklaret, hvorfor hans karakter taler med en britisk accent i Moon Knight.

I serien har Isaks karakter dissociativ identitetsforstyrrelse og har to personligheder – Marc Spector, og den britiske mand Steven Grant, hvis accent brød internettet, da det først blev afsløret.

Isaac forklarede til Radiotimes.com (åbner i New Tab), at han havde forbehold om at blive medlem af MCU, men da han tænkte på projektet, sprang ideen til Grant ind i hovedet.

”Og så pludselig begyndte Steven Grant at optræde for mig, og jeg begyndte at gøre det rundt om i huset for mine børn og min kone, og de bad mig fortsat om at gøre det,” forklarede Isaac. “Og jeg var som, ‘Okay, ja, måske er der noget her.'”

Men Isaks nervøs, den britiske version af karakteren var meget anderledes end den ene Marvel var kommet med, så skuespilleren talte med Marvel Studios præsident Kevin Feige om hans ideer – og Feige gav Greenlight.

”Og det er sjovt, for bagefter fortalte han mig, at de ikke vidste, hvad fanden jeg gjorde,” tilføjede Isaac. “Og de var ikke sikre på, at det overhovedet ville fungere. Men du ved, til sidst er jeg glad for, at vi gjorde det, fordi alle siger, at det slags gør showet.”

Moon Knight -direktør Mohamed Diabet blev tidligere afsløret for SFX -magasinet, at Isaacs accent har en meget usandsynlig inspirationskilde – Karl Pilkington og Ricky Gervais ‘komedie viser en idiot i udlandet.

”Jeg blev sprængt væk,” sagde Diab. “Det var Oscar’s idé. Der var et show kaldet en idiot i udlandet. Og Oscar sagde: ‘Mohamed, lyt til dette!’ Han talte med mig i den karakter i et stykke tid, langt før skyderen – måske fem måneder før vi startede. Det var en god idé, og jeg støttede den og Marvel elskede det. Vi hørte Steven Grant, før vi hørte Marc. ”

Moon Knight ankommer til Disney plus den 30. marts. Mens du venter, kan du tjekke vores ultimative guide til Marvel Fase 4 for alt andet, MCU har i vente.

"Molly Molly Edwards

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting film og tv til webstedets samlede film- og SFX -sektioner. Jeg har tidligere arbejdet med Disney Magazines -teamet på øjeblikkelige medier og skrev også på CBeebies, Mega!, Og Star Wars Galaxy -titler, efter at jeg fik min BA på engelsk.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.