Mød de berømte stemmeaktører, der bringer Anthem til dine ører

Efter vores ører indså, at en af ​​markedshandlerne i Anthem’s Fort Tarsis blev udtalt af Bob’s Burger-stjernen Kristen Schaal, gik vi grave for at finde de andre berømte ansigter bag Anthems cast af freelancers, købmænd og ængstelige civile. Som du kan se fra videoen, har Bioware hentet talent fra andre spil, som Final Fantasy 15 og The Last of Us, og fra hits tv-shows som Doctor Who, Brooklyn Ni-Nine, Spartacus, 30 Rock, og endda Inbetweeners.

“Han ser ud til at være afhængig af andres råd uden at lave egne valg”, siger 30 Rocks Jack McBrayer af hans karakter Amal. “Han er en ivrig person, han har et godt forhold til sin chef Max. Du skal have en vis personlighed til at være en anstændig bartender, så jeg formoder, at han var Månedens medarbejder på et tidspunkt i sit liv. “

Ifølge Spartacus-stjernen Nick Tarabay spiller en rolle i Anthem en blanding af teater og god gammeldags sjov. “Jeg har lyst til et barn, når jeg laver videospil. Derfor begyndte jeg at handle i starten, jeg har en vild fantasi. De sætter dig i dette felt og siger:” Forestil dig, at det sker “, så det er en masser af fantasi. Så du kan ikke rigtig hjælpe, men føle dig som et barn. Som jeg elsker. En chance for at jeg bliver den unge igen, jeg er alt for det. “

Anthem tips | Anthem-mikrotransaktioner | Anthem ember steder | Hvornår kommer Anthem ud? | Anthem historie forklaret | Anthem skattekiste steder | Bedste Anthem Javelins | Anthem Hidden Places| Anthem tomb udfordringer| Sådan leveler du hurtigt op i Anthem | Hvordan man får Anthem multi-dræber| Anthem ember steder

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.