Michael Bay er ikke imponeret over nogle af CGI i sin nye filmambulance

"Ambulance (Billedkredit: Universal)

Michael Bay har givet sin meget ærlige mening om nogle af CGI i sin nye filmambulance.

Filmen stjerner Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II og Eiza González og ser en bank Heist gå frygtelig forkert-og derefter er en ambulance med en døende politibetjent indeni kapret efter flugtbilen.

“Alle disse eksplosioner og biler, der flipper, det er alt sammen. Cinémas Pathé Gaumont (åbner i New Tab). “Men det meste af det er alle rigtige stunts. Der er meget få blå skærmbilleder på filmen. Der er ikke en masse CGI. Nogle af CGI er lort i denne film. Der er et par skud, som jeg ikke var tilfreds med, Okay? Okay. ”

Filmen indeholder pistolslag, eksplosioner og action i massevis – og kan endda prale af skud, der er fanget via drone.

”Jeg havde hørt alle disse fantastiske historier om Michael Bay, og hvordan det er at arbejde med ham,” sagde Gyllenhaal om filmen tilbage i oktober 2021. ”Han er vild, mand, men jeg elsker ham. Kører rundt i gaderne i L.A. 100 miles i timen, skyder kanoner på helikoptere. Der er mange historier ud af den film, der er virkelig sjove og skøre. ”

Indtil videre bliver ambulance generelt godt modtaget, med Total Film’s egen tre-stjernede anmeldelse, der kalder filmen en “bonkers, ballistisk, hjerne-bedøvende tur.”

Ambulance er ude i britiske biografer nu, men rammer ikke os teatre før 8. april. I mellemtiden kan du tjekke vores Roundup af alle 2022s store filmudgivelsesdatoer for alt andet, året har i vente for os.

"Molly Molly Edwards

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting film og tv til webstedets samlede film- og SFX -sektioner. Jeg har tidligere arbejdet med Disney Magazines -teamet på øjeblikkelige medier og skrev også på CBeebies, Mega!, Og Star Wars Galaxy -titler, efter at jeg fik min BA på engelsk.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.