Marisa Tomei håber, at multiversen betyder, at tante May kan vende tilbage til Spider-Man-verdenen

"Marisa (Billedkredit: Marvel)

Marisa Tomei ville “elske” at vende tilbage til Spider-Man-verdenen som tante May-selvom dette kunne være et problem på grund af hendes skæbne i Spider-Man: No Way Home.

Efter en run-in med Green Goblin (Willem Dafoe) levede tante May ikke for at se slutningen af ​​filmen, men Tomei holder håb om, at multiversen betyder, at dette ikke er slutningen på hendes tid i MCU.

“Åh ja, der er en multivers,” svarede Tomei, da han blev spurgt om May’s død og et muligt tilbagevenden af ​​Jimmy Fallon på The Tonight Show (via ComicBookMovie.com (åbner i ny fane)). “Det var oprindeligt en del af hemmeligholdelsen, nu ved mange mennesker. Men tinget var, hvis nogen spurgte mig om det, forstår jeg ikke multiverset selv. Vores vidunderlige instruktør, Jon, og jeg er som ‘og Så hvor er jeg nu? Ok, godt, kan du forklare det for mig endnu en gang? ‘”

”Jeg ville meget gerne vende tilbage og være en del af det,” fortsatte hun. “Der er også historie der. May Parker tilslutter sig med Ant-Man. Nå, jeg mener, hun er selvfølgelig en selvstændig karakter, men der er flere muligheder at udforske.”

Tomei spillede først Peter Parkers tante May i 2016’s Captain America: Civil War, før han repriser rollen i alle tre af Tom Hollands udflugter som web-linger. Hun har også en komo i Avengers: Endgame, da hun deltog i Tony Starks begravelse.

Dernæst for Marvel er mere multiversale forkert muligheder med Doctor Strange 2, der ankommer den 6. maj. I mellemtiden skal du sørge for at være ajour med MCU med vores komplette guide til Marvel Fase 4.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.