Mario -film med hovedrollen Chris Pratt forsinket til april 2023

"Mario (Billedkredit: Nintendo)

Den kommende Super Mario Bros. -film er blevet forsinket med næsten fire måneder, hvor Nintendo annoncerede en ny udgivelsesdato i april 2023.

“Dette er Miyamoto,” tweetede spildirektør Shigeru Miyamoto fra Nintendo -kontoen. ”Efter at have konsulteret Chris-San [Meledandri], min partner ved Illumination på Super Mario Bros.-filmen, besluttede vi at flytte den globale udgivelse til Spring 2023-28. april i Japan og 7. april i Nordamerika. Mine dybeste undskyldninger, men jeg Lov det vil være værd at vente på. ”

Både Miyamoto og Meledrandi er om bord som producenter på filmen, som oprindeligt skulle frigive den 21. december 2022, mens Minions: The Rise of GRU manuskriptforfatter Matthew Fogel straffer manuskriptet.

Hvad angår stemmes rollebesæt

Mario er heller ikke Pratts eneste kommende skridt til stemmeskuespill – han er også klar til at stemme Garfield, den ikoniske Orange Cat, i en ny film. Pratt kan næste ses (såvel som hørt) i Jurassic World 3, og han har også Thor: Love and Thunder og Guardians of the Galaxy 3 på vej, hvor han vil gentage sin rolle som Star-Lord.

Mens vi venter på, at Super Mario Bros. -filmen ankommer til den store skærm den 7. april 2023, skal du udfylde din overvågningsliste med vores valg af de bedste videospilfilm gennem tidene.

Emily Garbutt

Jeg er en underholdningsforfatter på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner-jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og lejlighedsvis funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.