Liam Neeson forsvarer Star Wars: The Phantom Menace og Jar Jar Binks skuespiller Ahmed Best

(Billedkredit: Lucasfilm)

Star Wars: The Phantom Menace fik en temmelig dårlig wrap, ligesom alle prequels. Måske følte ingen det meste af det end Jar Jar Binks-skuespilleren Ahmed Best, der modtog sin retfærdige andel af kritik i løbet af sin tid med at spille den tåbelige Gungan.

Liam Neeson, der spillede Qui-Gon Jinn i afsnit 1, har for nylig bakket op både Phantom Menace og Best, endda gået så langt som at sige, at han var “stolt” af den første post i Star Wars prequel-trilogien.

”Jeg er meget stolt af filmen, jeg må være en jedi, jeg må lege med de vidunderlige lyssværd og lignende, det var fantastisk. Jeg kunne godt lide filmen, ”sagde Neeson til Sirius XMs Andy Cohen.

”Det skadede virkelig hans karriere,” sagde Neeson om Best. “Og jeg må sige, da jeg lavede den film. han var sandsynligvis en af ​​de sjoveste fyre og talentfulde fyre, jeg nogensinde havde arbejdet med. Jeg husker, at jeg ringede til min gamle ex-agent. og sagde: ‘Jeg tror, ​​jeg lige har arbejdet med den nye Eddie Murphy.’ Jeg tror stadig på det. Sandelig nok havde han alle sine sømme – inklusive George Lucas. Men jeg kunne godt lide filmen, ”bekræftede han igen.

I det mindste har disse historier lykkelige slutninger. Ahmed Best vendte tilbage til en galakse langt langt væk tidligere i år med Disney Plus-spilhow Star Wars: Jedi Temple Challenge, og bemærkelsesværdigt har en vis offentlig mening om præquellerne svajet og blødgjort over tid. En overraskelse for at være sikker, men en velkommen en.

Hvad er det næste for Star Wars? Her er alle de nye Star Wars-film og viser, at der skal være på din radar.

  • Sådan ser du Star Wars-filmene i rækkefølge
  • Star Wars: The Rise of Skywalker slutter forklaret
  • Det bedste Star Wars-film, rangeret!