Kunne Thanos vende tilbage efter Avengers: Endgame? Brolin snakker kontrakter

“Thanos vender tilbage …” sagde et titelkort i slutningen af ​​Avengers: Infinity War, men er der liv for Mad Titan efter begivenhederne af Avengers: Endgame?

Hvis du forventede at lave en smule detektivarbejde baseret på antallet af film i Thanos-skuespilleren Josh Brolins Marvel-kontrakt, vil du desværre blive skuffet. Fordi mens mange MCU-fans tror, ​​at de har udarbejdet skæbnen til andre MCU-helte baseret på længden af ​​deres real-world-tilbud (vi siger ingenting om begivenhederne i Endgame her!), Ser det ud til, at kontrakter er ret mere som-og- når når det kommer til wielders af Infinity Gauntlets …

“Ti. I de næste ti år skal man lave et om året. Kevin Feige [MCU kingpin], forresten hører du det? “Brolin snakkede i et interview med Variety, før han indrømmede:” Jeg er på en film til en filmbase, så vi kan se, hvad der sker efter denne film. ”

Heldigvis for fans af kæmpe lilla udlændinge med en forkærlighed for at omdanne halvdelen af ​​universets befolkning til støv (de eksisterer – tro os), Brolin nød det at spille den største antagonist, MCU nogensinde har kendt.

“Det er sjovt, mand,” indrømmer han. “Det er, jeg troede, det var som en voiceover, og det er det ikke. Alt var praktisk. Hver scene var med alle, jeg havde scener med. De fik de små idiosyncrasier, som var alle ting, vi skabte, og det er et tegn, der viste sig at være sympatisk, at ingen troede ville være sympatisk, og det var rigtig dejligt. Det blev en flerdimensionel karakter, og ingen troede det skulle være. “

Prequel? Sequel? Spin-off tv-show? Hvordan vil du gerne se Thanos tilbage? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Avengers: Endgame er nu i biografer.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.